Een advertorial van onze keurmerkopleider: Dhirata

Als alles onzeker is zijn het de leiders die een nieuwe toekomst creëren.
De trainingen van Dhirata helpen het verschil te maken.


De wereld na 2020

De wereld na 2020 kenmerkt zich door een grote onzekerheid. Een die het uiterste van ons aanpassingsvermogen vraagt. Maar dat niet alleen, want tegelijkertijd is er een oneindig web aan mogelijkheden ontstaan.

De kaarten zijn geschud en de wereld is veranderd. Het moment is aangebroken om als projectmanager je leiderschapscompetentie te tonen en deze verder te ontwikkelen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je opdrachtgevers, klanten en collega’s. Als alles onzeker is dan zijn het de leiders die een nieuwe toekomst creëren.

De trainingen van Dhirata helpen je in het maken van een verschil.

IPMA-NL

Het nieuwe normaal voor trainen

Projectmanagers verantwoordelijk voor complexe projecten in een onzekere omgeving zoeken eerder een trainingsprogramma dat handvaten biedt om hun intuïtie te versterken. Dit is effectiever dan het aanleren van een standaardmethode of raamwerk. Ook zijn zij meer gebaat bij het ontwikkelen van de juiste mindset zodat zij agile principes kunnen toepassen en beter in staat zijn om op veranderende omstandigheden te reageren.

IPMA-NL

Competentieontwikkeling gecombineerd met een certificering is het antwoord voor projectprofessionals die zich professioneel willen onderscheiden. Van alle alternatieven zijn de IPMA certificeringen de enige raam- en methodeonafhankelijke die competent gedrag en professionaliteit aantonen.

Steeds vaker werken projecten onder grote tijdsdruk als internationale virtuele teams samen. Door het ‘gedwongen’ thuiswerken hebben we gezien hoe onze meetings effectiever werden. Daarom ontwikkelt Dhirata trainingsprogramma’s die dat als uitgangspunt nemen. De combinatie van eLearning en virtuele klas is vaak een betere oplossing dan de traditionele trainingen op locatie. Maar er is nog meer.

Reacties van klanten

“Met zijn professionele, eerlijke, kritische, opbouwende, coachende en stimulerende begeleiding (met op de achterhand de begeleiding van Carla) heb ik werkelijk genoten van mijn B-certificeringstraject (was zelfs wat “verslavend”)”. Programmamanager Ruimtelijke Herinrichting Delft.

“Met zijn professionele, eerlijke, kritische, opbouwende, coachende en stimulerende begeleiding (met op de achterhand de begeleiding van Carla) heb ik werkelijk genoten van mijn B-certificeringstraject (was zelfs wat “verslavend”)”. Programmamanager Ruimtelijke Herinrichting Delft.

“De, bewust, vaag geformuleerde opdrachten, stimuleerde mij om buiten mijn kaders te denken.” Projectdirector DSM.

“John behoort niet tot de zogenaamde ‘goeroes’, maar veel meer tot de topexperts in Nederland op het gebied van projectmanagement. En daar hebben we er in Nederland niet zoveel van. John heeft niet alleen (diepgaande) kennis en inzichten op het gebied van projectleiderschap, maar weet diverse invalshoeken te combineren tot een inspirerend geheel”. Projectmanager CBS.

“I know John in different settings and every time he amazes me again. Not only about this extremely broad and detailed knowledge about project management, Portfolio management but also about his interests in the environment he is working in. I learned to know John more when we he worked in Oman. He is an excellent tutor and trainer and can easily adapt to different styles of teaching.” Chief Strategy Officer Sohar Industrial Port Company, Oman.

IPMA-NL

Meer weten over onze visie, aanpak en programma’s om je, zowel individueel als je organisatie, verder te ontwikkelen? We bieden trainingen met het IPMA Keurmerk voor junior en senior professionals, zowel individueel als incompany. 

Over Dhirata

Dhirata betekent kracht

Dhirata BV traint en begeleidt al twintig jaar projectmanagers bij het ontwikkelen van hun competenties. Eén van de uitgangspunten hiervoor is de Individuele Competence Baseline van IPMA.

Al vanaf het prille begin van de certificering zijn onze trainers betrokken bij het ontwikkelen daarvan. We hebben honderden projectmanagers geholpen bij het certificeren van hun competentie. Onze hoofdtrainer John Hermarij was de leider bij de ontwikkeling van de Agile Leadership Gids van IPMA.

We zijn de enige Keurmerkopleiding met een programma voor alle IPMA niveaus. Wij doen dit over de hele wereld en hebben veel ervaring met het trainen van senior projectmanagers. Daarnaast begeleiden we managers buiten de software-industrie in het ontwikkelen van agile werk- en denkwijzen. Onze focus ligt daarbij op het ontwikkelen van een adaptieve mindset.

Al heel vroeg zagen wij het belang van eLearning, we hebben inmiddels een zeer uitgebreide bibliotheek met online modules over alle leiderschaps- en projectmanagement gerelateerde onderwerpen ontwikkeld. Dit gebundeld met de ervaring met virtuele klassen stelt ons in staat om op elk niveau, nationaal en internationaal, groepen projectmanagers te trainen.

www.dhirata.nl
ln.atarihd@ofni
020 4722460

IPMA-NL

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account