Een advertorial van onze keurmerkopleider Computrain

Wendbaarheid in turbulente tijden; dat was het afgelopen jaar voor elke organisatie en elk projectteam van groot belang. Lastige uitdagingen heeft Computrain omgedraaid naar nieuwe kansen. Vanaf het moment dat we onze deuren voor de eerste keer moesten sluiten, hebben we alles op alles gezet om ook nu onze deelnemers optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. Die wendbaarheid is net zo belangrijk voor projectmanagers.


Computrain heeft een doel: naadloos aansluiten bij de behoeften van nu. De snelle veranderingen in deze behoeften hebben we direct vertaald naar wendbare oplossingen. Zo kunnen mensen die op zoek zijn naar werkzekerheid zich omscholen naar een veelgevraagde IT-rol, zoals test-, business- of data-analist. Daarnaast kun je alle trainingen volgen in de virtual classroom, waarin je nog steeds skills ontwikkelt tijdens opdrachten in een online softwareomgeving. En we begrijpen dat het voor medewerkers lastig kan zijn om onder werktijd een training te volgen. Daarom bieden wij nu ook trainingen in de avonden en op zaterdag.

Computrain anticipeert altijd direct op veranderingen. Het portfolio is altijd up-to-date op basis van de laatste ontwikkelingen. We baseren onze trainingen dan ook altijd op de vraag vanuit organisaties, zodat we iedereen zo goed mogelijk vooruit kunnen helpen.

– Leo Demont, directeur bij Computrain –

Effectief inspelen op verandering

Projecten vereisen ook, zeker binnen deze tijd, een flexibele aanpak; soms loopt iets anders dan gepland of moet je snel tot een creatieve oplossing komen. En daar zijn wendbare projectmanagers voor nodig. Ben jij een beginnende projectmanager? Na een IPMA D-training kun je snel schakelen en houd je het hoofd koel.

Computrain-docent Paul Bomers vertelt: ‘’Soms weet je niet wat je kunt verwachten. Verschillende vakgebieden ontwikkelen zich constant, professionals moeten snel inspelen op deze veranderingen en de oplossingen zijn niet eenduidig. Daarnaast heb je vaak te maken met verschillende interpretaties en meningen. Dit heeft gevolgen voor samenwerking in projecten, omgaan met veranderingen en de invoering van oplossingen. Tijdens een IPMA D-training leer je hoe je zo effectief mogelijk een klus organiseert.’’

‘’Los van de theoretische en technische aspecten is de training ook ‘een cursus in het omgaan met onzekerheid’. Met mijn training help ik professionals op weg om slagvaardiger te worden en te leren van hun fouten. Je kunt niet afwachten; snel handelen is van groot belang. Je moet de brug bouwen terwijl je erover loopt. Tijdens het project verwerk je nieuwe inzichten en klantwensen. Ik leer deelnemers te dealen met onzekerheden en zo effectief mogelijk op verandering in te spelen.’’

Waarom brengt een IPMA D-training jou verder?

Met een IPMA D-certificaat beschik jij aantoonbaar over de must-have projectmanagementcompetenties. Wij geloven erin dat je het beste leert door het te doen. Daarom ga je tijdens de IPMA-projectmanagementtrainingen direct aan de slag met herkenbare praktijksituaties, ook in de virtual classroom. Je ontwikkelt kennis van zowel harde projectmanagementmethoden en -technieken als zachte vaardigheidsaspecten, die je direct gaat toepassen in je huidige rol. Je leert projectdoelen opstellen en projecten inrichten en uitvoeren. Bovendien bereidt deze training je optimaal voor op het officiële theorie-examen IPMA D ICB4.

Kortom: je ontpopt je tot een vakkundige en wendbare projectmanager die van elk project overal en altijd een groot succes maakt.

Over Computrain

Jou vooruithelpen in jouw carrière. Dat doet Computrain al meer dan 40 jaar. Met trainingen voor de diehard IT-professionals en voor de business IT’ers. Maar ook voor andere medewerkers die steeds meer gebruikmaken van (nieuwe) digitale tools of hun projectmanagement- en andere soft skills willen ontwikkelen. Met bijna 900 trainingen, opleidingen, certificeringsprogramma’s en examens zijn we de toonaangevende IT-praktijkopleider in Nederland.

www.computrain.nl

info@computrain.nl

030 23 48 500

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?