IPMA nieuwsbriefBent u als leidinggevende van projectmanagement professionals op zoek om het succes van projecten in uw eigen organisatie te verbeteren? Dan kan de unieke KWD-leergang voor managers van projectmanagers u helpen hieraan richting te geven. Samen met leidinggevenden uit andere bedrijven gaat u een ontwikkeltraject doorlopen in zeven middag/avond sessies.


Veel trainingen en opleidingen op het gebied van projectmanagement zijn bedoeld voor de projectmanager. Soms wordt een training aangeboden voor de opdrachtgever. Maar hoe zit het met de manager van de projectmanagers? KWD Resultaatmanagement vult dit vacuüm op met de Leergang voor PM baas.

U wordt door KWD trainers/professionals uitgedaagd om concreet met het verbeteren van het projectsucces in uw eigen organisatie aan de slag te gaan. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • De projectmanagersbaas, wie is dat?
  • Hoe professionaliseren we projectmanagement in de praktijk, de invulling van de rol van de projectmanagersbaas en het afdelingsplan?
  • Goede projectmanagers: selecteren, begeleiden en ontwikkelen.
  • Hoe sturen op opdrachtgever, stuurgroep en projectsucces?
  • En uiteraard de besturing van Agile projecten en wat betekent dit?

KWD Resultaatmanagement = leverancier van Projectsucces

KWD Resultaatmanagement is dé specialist in senior project- en programmamanagement op het snijvlak van business en ICT. Onze 50 professionals realiseren voor klanten succesvolle projecten.

Ook zetten wij onze ervaring in voor het professionaliseren van projectmanagement bij onze opdrachtgevers. Kennis Willen Delen zit in ons DNA. Test jezelf of steek de thermometer in je project met de unieke KWD-projectmanagement app en krijg een objectief beeld en advies over de succesfactoren en hoe je die op orde krijgt.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?