Word deelgenoot in deze Agile Transformatie gedachtewisseling over het vraagstuk: van output naar impact gedreven.

In deze podcastreeks praten we over Agile Transformatie.  De sprekers praten onbevangen met elkaar over een vraagstuk wat ertoe doet. Niet om meteen naar de oplossing te springen, maar eerst om het vraagstuk kort in beeld te brengen. Ze nodigen jou daarna uit om in de sociale media de dialoog verder met hun  te voeren.

In deze podcast is Bert van der Hooft in gesprek met Femke Hille. Femke Hille heeft samen met Marco de Jong het boek “Enterprise Agility – Een effectieve transformatie op basis van principes en practices” gepubliceerd. Zij is sinds 2018 actief als Agile Coach en werkt bij Strict.

Ongetwijfeld zijn de sprekers niet compleet en weten ze niet hoe jij over het vraagstuk denkt. Kom op de lijn in onze Linkedin groep en deel je mening! Wellicht nodigen we je dan uit voor een volgende podcast om jouw geluid te laten horen!

 

De insteek van deze podcast is een experiment: nu eens niet naar oplossing springen, maar het vraagstuk verkennen in een korte podcast om  daarmee de dialoog in onze community te stimuleren. Heb je inhoudelijke reactie? Deel dat dan in onze linkedin groep. Heb je ideeën, reflectie over de aanpak?  Of wil je zelf aan bod komen? Stuur dan een mailtje. Je reflectie of bijdrage is welkom!

Wil je reageren op deze podcast?
Je bent van harte welkom in onze IPMA NL linkedin groep.

Meer podcasts…

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?