Hoe met een paar klassieke aanpassingen agile werken voor iedereen succesvol kan zijn: Agile with a Smile!

In deze podcast interviewt Jasper Müller de schrijver van het boek Agile with a Smile: Dion Kotteman.

In het boek “Agile with a Smile” stelt Dion Kotteman en  zijn medeauteurs dat Agile niet een heilige graal is, maar het kan met een paar voorwaarden een succes zijn. Word deelgenoot van de overtuiging en de boodschap.


Jasper Müller is consultant en projectmanager op het gebied van Huisvesting en Vastgoed in de Gezondheidszorg. Het managen en organiseren van bouwprojecten met een maatschappelijke impact zijn activiteiten die hem energie geven. Daarnaast maakt Jasper tekeningen van visies, strategieën, werkmethodes en als samenvatting van een evenement of symposium of ter begeleiding van een brainstorm of presentatie. Jasper is in dienst bij AT Osborne en is IPMA-D, MSP en PRINCE2 Agile Practitioner gecertificeerd.

Dion Kotteman zijn passie is om de projectmanagementprofessie te verbeteren. Dat blijkt niet alleen uit zijn boek “de Projectsaboteur“, maar ook uit zijn boek “Agile with a Smile” om maar niet te spreken van “Ga toch leidinggeven!”. Dion Kotteman is partner bij Grey Matter Matters, een bureau voor strategisch advies.


0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?