Hoe je sneller en doeltreffender je projectmens in een verandering kan meenemen.

Uiteindelijk draait het allemaal om mensen. Als projectprofessional sta je regelmatig midden in een verandering, die het werk- en privéleven van veel mensen zal beïnvloeden. Deze mensen – die wij ook ‘belanghebbenden’ noemen – hebben allemaal behoeften en wensen, maar ook angsten en beperkingen. Er komt tegenwoordig zó veel over mensen heen; vereenvoudigingen zijn meer dan welkom.

Hoe kun je doeltreffend de mens in je project bereiken en productief laten meewerken in de verandering die jouw project met zich meebrengt?

In deze sessie worden aspecten van gedragsmatige en contextuele competenties binnen een grote internationale onderneming bij implementatie van Service Management als voorbeeld genomen. Er worden enkele succesvolle praktijkvoorbeelden en tips, “dos” en “don’ts” gepresenteerd, met tot slot interactieve inbreng van deelnemers met eigen casussen en ervaringen. Het doel is dat je met een handvol bruikbare en nuttige leerpunten meteen aan de slag kunt in je omgeving.


[favorite_button]

Zie hier al je favorieten.

Davor Raić: Ik ben voor meer dan de helft van mijn professionele leven als projectmanager met mensen bezig, waarvan de laatste tien jaar als een zelfstandige professional. Dé mens staat voor mij centraal en mijn passie is mensen helpen om iets beters en waardevols samen te bereiken. De kern is dat het leuk en met een gezonde dosis van humor moet zijn. De technologieën en gereedschappen voor teams en op afstand werken spelen tegenwoordig een zeer grote rol; daarvan ben ik een actieve promotor en coach.

Davor Raić

Paul Bentlage: Ik ben bijna mijn hele carrière werkzaam bij de KLM IT afdeling in veel verschillende rollen en functies. Ik geloof dat samenwerking tussen mensen de beste resultaten geeft. Gebaseerd op praktische en eenvoudige oplossingen.Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 45 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Maximaal aantal deelnemers

50

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?