Chocolade is eigenlijk de oplossing voor alles. Chocolade is de beste troost als het een beetje tegenzit. Chocolade is de beste beloning om iets te vieren. Chocolade maakt gelukkig. En tijdens de Parade op 16 April zullen Duurzaam Leiderschap en die heerlijke smaak onlosmakelijk aan elkaar verbonden worden. Ynzo van Zanten beschrijft de missie van Tony Chocolonely, de eenzame strijd tegen de gevestigde orde om het anders te doen. Hij toont hoe belangrijk het is om trots te zijn op het product dat je maakt en laat zien hoe je succesvol kunt zijn als je een hoger doel nastreeft. Hij maakt ons medeverantwoordelijk in de weg naar een 100% slaafvrije wereld. Een inspirerend verhaal over een product dat ongelijk verdeeld blijft, zolang de wereld ongelijk is verdeeld. Over focus op de essentie en de vertaling van die essentie naar je product en je project.

En verder tijdens de Projectmanagement Parade 2019:

Voorzitterschap & entertainment


De Projectmanagement Parade wordt begeleid door de improvisatiecabaretiers van MiER. Experts op het gebied van omgaan met verandering, want niets is voorbereid, niets staat vast; behalve dat het ‘waarom’ duidelijk wordt, dat ‘bullshit’ wordt ontmaskerd, spiegels worden voorgehouden en dat we er met z’n allen even heel erg hard om moeten lachen… 

Best Practices with Purpose tracks
In samenwerking met het gedreven duo Ron Schipper en Fred Storteleers presenteren we 10 Best Practices, waarin de vertaling van actuele duurzame doelstellingen/transitie-challenges naar concrete projecten en programma’s en de vereiste competenties van de projectprofessionals centraal staat. Je kunt een kijkje achter de schermen verwachten bij onder meer:

 • Signify (voorheen Philips Lighting)
 • Rijkswaterstaat
 • Gemeente Amsterdam
 • ProRail
 • Technische Unie
 • NS
 • Tuk Tuk Company

De Project Management Championship door de IPMA Young Crew: de nieuwe generatie aan het werk
Nieuw tijdens deze jubileumeditie van de Projectmanagement Parade is de finale van het jaarlijkse Project Management Championship: vier geselecteerde teams van studenten strijden om een plaats in de internationale finale. Zie de nieuwe generatie aan het werk tijdens de Projectmanagement Parade waar de Nationale Finale zal plaatsvinden. Met natuurlijk de bekendmaking van de winnaars tijdens onze round-up.
Voor meer informatie: www.become.pm/projectmanagementchampionships

Experts track
Naast de laatste inzichten vanuit de praktijk komt er ook een selectie van experts op onze podia. Diverse invalshoeken die de impact van projectmanagers kunnen verbeteren passeren de revue.  Hierbij is luisteren alleen niet genoeg, leiderschap vraagt om reflectie en doorvragen. Of je nu meer achtergrond zoekt om je eigen drive over te brengen tijdens de mini masterclass “Sustainable MBA in one Hour”(en deze dan weer in 45 minuten!) of aanschuift in de open sessie van het Agile Consortium, die altijd goed is voor een vurige discussie. Met bijdragen vanuit:

 • Agile Consortium
 • KWD
 • The Sustainable MBA in One Day TM
 • I4-YOU

De laatste inzichten vanuit research in de Research track
Voor de diehard PM-professional: een capita selecta uit de wereld van onderzoek en kennisontwikkeling. De laatste inzichten voor jou geselecteerd. Een tipje van de sluier:

 • Working apart together: Gedeeld leiderschap binnen teams & teamprofessionalisering
  door Najat Bay & Peter Horsselenberg van de Hogeschool van Amsterdam
 • De onderzoekende projectmanager: over de kracht van twijfel
  door Liselore Havermans & Simon Twaalfhoven van de Vrije Universiteit Amsterdam

Gamification: een interactieve ontdekkingsreis naar jouw competenties
De Gamification Academy daagt jou uit om voorafgaand aan én tijdens de Parade in een interactieve spelvorm jouw eigen competenties te ontdekken. Binnenkort zullen we de online omgeving openen en je uitdagen. Nog even geduld….

De Projectmanagement Parade 2019!

Wil je meer weten over de Projectmanagement Parade 2019 en ben je benieuwd hoe je je kunt inschrijven? Dat kan via onderstaande button. Hopelijk zien we jou 16 april ook!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2022 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Jouw Competentie Winkelwagen

Nog geen items
Subtotaal 0,00
Verzendkosten 0,00
BTW 0,00
Totaal 0,00
0

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?