Sluit je aan bij een groep projectprofessionals met gedeelde passies en interesses. Ontdek hier al onze communities en waar ze zich mee bezig houden. Werk samen met ander projectprofessionals aan duurzame professionele groei. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers kan ook jij en laten inspireren en groeien in het vakgebied. We kennen verschillende soorten communities:

  • De YoungCrew community richt zich op de jonge professional in het vakgebied tot 35 jaar.
  • Kennis groepen richten zich op een specifiek inhoudelijk thema als bijv. Agile, Faciliteren en Duurzaamheid.
  • Netwerkgroepen vormen zich rondom certificering (IPMA B) of type organisatie (Netwerk voor Ondernemers).
  • Regiogroepen focussen zich op allerlei thema’s binnen een bepaalde regio.

Een levendig en groot internationaal netwerk voor young professionals, enthousiast over projectmanagement en een platform voor jonge projectmanagement professionals en studenten tot 35 jaar.

Wij zijn overtuigd van het verbindend belang van PMO. Met passie en toewijding ontwikkelen wij het PMO door.

De Management of Change Community bestaat sinds 2005 en richt zich op resultaat- en mensgerichte verandering.

Een bredere gemeenschap van IPMA-leden en overige belangstellenden vormen voor het introduceren, toepassen en volwassen maken van agile in projectmanagement.

Senior expertise op gebied van projectmanagement bundelen, kennis en ervaringsuitwisseling, second opinions geven bij bedrijfscasuïstiek en het bedrijfsleven helpen betere projecten te realiseren.

Community Duurzaamheid

In deze community draait het om het delen van ervaringen en leren van elkaar. Insteek is dat wij de veranderaars zelf aan het woord laten.

Het is onze missie om projectmanagers gedachten te laten uitwisselen, samen te brengen en kennis en ervaringen uit te wisselen zonder dat daar veel reistijd mee is gemoeid.

De leden van de interessegroep – gepassioneerde mensen uit de praktijk die het ook leuk vinden om na te denken over hun vak – delen kennis over opdrachtgeverschap ook met mensen buiten de interessegroep.

We willen met en van elkaar, facilitators en projectprofessionals, leren en elkaar inspireren om zo veelzijdiger te worden en de doelen van projecten dichterbij te brengen.

Ga terug naar het bijdrage overzicht

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account