Community IPMA-NL Young Crew

AanmeldenNieuws

IPMA-NL Young Crew

IPMA-NL Young Crew is hét netwerk voor young professionals en studenten met interesse in projectmanagement. Wij brengen ambitieuze projectmanagers (leeftijd max. 35 jaar) in contact met elkaar en met ervaren experts, om met elkaar verder te groeien binnen het vakgebied. Dat zijn immers de projectmanagers van morgen!

De IPMA-NL Young Crew zorgt ervoor dat de projectmanager van morgen:

  • Kan leren van projecten uit de praktijk
  • Zijn/haar projectmanagementskills kan verbeteren
  • Een breed netwerk van vakgenoten kan opbouwen

Wij organiseren workshops, competities, bedrijfsbezoeken en tal van andere activiteiten om verdieping te bieden in het vak projectmanagement. Daarnaast organiseren we ook borrels en een jaarlijkse barbecue, zodat onze leden kunnen netwerken en gewoon gezellig een drankje met elkaar kunnen doen.

Door jonge projectmanagers te faciliteren in hun professionele ontwikkeling hopen wij hen betere projectmanagers te maken. Dit alles met als doel: betere projecten voor een betere wereld!

young crew vacature bestuurslid

Wil jij onze leden inspireren?

De IPMA-NL Young Crew biedt een uitstekend platform om kennis en ervaring te delen.
Ben jij die ervaren projectleider die wil bijdragen aan de ontwikkeling van de projectmanagers van morgen? Wil je in contact komen met ambitieuze starters? Neem dan contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar het combineren van ervaring, de nieuwste theorieën en onbegrensde ideeën.

Ben je benieuwd naar onze workshops? Het filmpje hiernaast laat je de sfeer proeven van onze workshop Value Based Project Management.

Een actieve bijdrage leveren?

Enthousiaste young professionals en studenten die een actieve bijdrage willen leveren aan de IPMA-NL Young Crew zijn altijd welkom. Benieuwd voor welke taken en activiteiten wij actieve leden kunnen gebruiken? Neem voor meer informatie via onderstaande knop contact op met het bestuur.

Meer informatie

Sluit je aan!

Interesse in het bijwonen van onze evenementen? Lid worden is geheel vrijblijvend en gratis. Als je lid wordt houden we je per mail op de hoogte van onze activiteiten. Hierdoor hoef je niks hoeft te missen! Klik hier of op de knop om naar het inschrijfformulier te gaan.

Volg ons ook op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Word IPMA-NL Young Crew Lid!

Het laatste nieuws

Girls on Top

Dinsdag 16 april hebben wij de IPMA Young Crew Project Management Championship (PMC) gewonnen! Mijn naam is Paulina Kamphuis en ik schrijf dit artikel namens het team: ‘the Value Chefs’. Samen met Marit Achenbach, Luzie Siegel en Leonie Knoche studeer ik Global Project and Change Management aan het Windesheim in Zwolle. De studie bestaat uit een combinatie van projectmanagement- en [...]

Leden in het zonnetje: Anastasia Kotoudi

In de rubriek Leden in het Zonnetje worden IPMA-leden geïnterviewd door andere IPMA-leden: om van elkaar te leren en te ontdekken wat voor talent er allemaal aanwezig is onder de IPMA-leden. De geïnterviewde kiest vervolgens iemand uit waarvan hij of zij meer wil weten of die het verdient in het zonnetje gezet te worden. Een menselijke ketting vol mooie verhalen, [...]

Project Management Bachelor Award

Betere projecten voor een betere wereld Het Onderzoeksplatform Projectmanagement heeft besloten een Award in te stellen voor de beste bachelor scripties van hogescholen. Er is een jury samengesteld om de ingediende scripties te beoordelen en de beste scripties te nomineren. De jury bestaat uit een vertegenwoordiging van hogescholen en het werkveld: Dr. Liesbeth Rijsdijk (voorzitter); drs. Meinte wildschut; drs. Jelke [...]

Doe mee met het Project Management Championship!

Weet je nog, die goeie oude studententijd? De borrels op doordeweekse dagen? De feestjes die misschien soms wat uit de hand liepen? Mooie tijden... Af en toe was het ook tijd voor serieuze zaken. Het Project Management Championship is een van die ‘serieuze zaken’. Nu kan het zijn dat jij al klaar bent met studeren. Maar misschien zitten er mensen [...]

Onze partners:

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account