Community IPMA-NL Young Crew

AanmeldenNieuws

IPMA-NL Young Crew

IPMA-NL Young Crew is hét netwerk voor young professionals en studenten met interesse in projectmanagement. Wij brengen ambitieuze projectmanagers (leeftijd max. 35 jaar) in contact met elkaar en met ervaren experts, om met elkaar verder te groeien binnen het vakgebied. Dat zijn immers de projectmanagers van morgen!

De IPMA-NL Young Crew zorgt ervoor dat de projectmanager van morgen:

  • Kan leren van projecten uit de praktijk
  • Zijn/haar projectmanagementskills kan verbeteren
  • Een breed netwerk van vakgenoten kan opbouwen

Wij organiseren workshops, competities, bedrijfsbezoeken en tal van andere activiteiten om verdieping te bieden in het vak projectmanagement. Daarnaast organiseren we ook borrels en een jaarlijkse barbecue, zodat onze leden kunnen netwerken en gewoon gezellig een drankje met elkaar kunnen doen.

Door jonge projectmanagers te faciliteren in hun professionele ontwikkeling hopen wij hen betere projectmanagers te maken. Dit alles met als doel: betere projecten voor een betere wereld!

young crew vacature bestuurslid

Wil jij onze leden inspireren?

De IPMA-NL Young Crew biedt een uitstekend platform om kennis en ervaring te delen.
Ben jij die ervaren projectleider die wil bijdragen aan de ontwikkeling van de projectmanagers van morgen? Wil je in contact komen met ambitieuze starters? Neem dan contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar het combineren van ervaring, de nieuwste theorieën en onbegrensde ideeën.

Ben je benieuwd naar onze workshops? Het filmpje hiernaast laat je de sfeer proeven van onze workshop Value Based Project Management.

Een actieve bijdrage leveren?

Enthousiaste young professionals en studenten die een actieve bijdrage willen leveren aan de IPMA-NL Young Crew zijn altijd welkom. Benieuwd voor welke taken en activiteiten wij actieve leden kunnen gebruiken? Neem voor meer informatie via onderstaande knop contact op met het bestuur.

Meer informatie

Sluit je aan!

Interesse in het bijwonen van onze evenementen? Lid worden is geheel vrijblijvend en gratis. Als je lid wordt houden we je per mail op de hoogte van onze activiteiten. Hierdoor hoef je niks hoeft te missen! Klik hier of op de knop om naar het inschrijfformulier te gaan.

Volg ons ook op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Word IPMA-NL Young Crew Lid!

Bekijk onze bijeenkomsten!

IPMA Young Crew Bijeenkomsten

Het laatste nieuws

Winnaars PMC Nederland

Nationale finale Project Management Championship Afgelopen zaterdag vond de nationale finale van Project Management Championship (PMC) plaats. Inmiddels de 3e editie op rij, georganiseerd vanuit de IPMA YoungCrew in samenwerking met IPMA-NL en Microsoft. In lijn met de huidige omstandigheden, is besloten om deze editie volledig digitaal te laten verlopen via MS Teams. De 2020-editie van de PMC ging vrijdagavond [...]

Webinar IPMA Governance [verslag]

En weer een internationaal webinar ter vervanging van de bijeenkomst die eigenlijk afgelopen maart in Nepal had moeten plaatsvinden. En ook een deel ter reparatie. Daar beginnen we mee. IPMA International mocht wel een online bijeenkomst houden, maar online stemmen was niet mogelijk. De Zwitserse wet (waar IPMA International onder valt) heeft echter een speciale procedure die het mogelijk maakt [...]

IPMA/PMI Bachelor AWARD 2020

Het Onderzoeksplatform Projectmanagement looft elk jaar een Award uit voor de beste bachelorscripties van hogescholen. Er is een jury samengesteld om de ingediende scripties te beoordelen en de beste scripties te nomineren. De jury zal bestaan uit een vertegenwoordiging van hogescholen en het werkveld. Ben jij zelf of ken je iemand die bezig is bezig met een bachelorscriptie? Meld je [...]

Deelnemende teams PMC 2020

Komende zaterdag (23 mei) vindt de nationale finale van de Project Mangement Championship (PMC) plaats. Deze keer, vanwege het COVID-19-virus, op alternatieve wijze. Het winnende team verovert een plek in de internationale finale op 26 juni. IPMA Young Crew presenteert graag de deelnemende teams.  Introduction team nr 1 We are Jivalia. We are Jill, Valerie, Lisa and Léa - together [...]

Onze Partners

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen
We zijn de site aan het aanpassen aan ons nieuwe logo en kleurstelling. Je ziet nog oude en nieuwe kleuren naast elkaar.
+ +

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?