IPMA Keurmerkopleiders


Advertorials

 Waarom het IPMA Keurmerk?

IPMA-NL wil professioneel projectmanagement stimuleren in Nederland. Op tal van terreinen is IPMA-NL actief bezig om die ambitie te realiseren. Deels doet IPMA-NL dat al met het certificeren van Projectmanagement professionals. Aan de kant van het ontwikkelen van professionals wil IPMA-NL samen met de opleiders d.m.v. het keurmerk, competentie-ontwikkeling verder stimuleren bij de (aankomende) professionals.

IPMA Keurmerk is een kwaliteitscheck voor opleidingen die leiden tot een IPMA certificaat. Dit keurmerk is ontwikkeld door IPMA internationaal. Het is een onafhankelijke kwaliteitscheck op de opzet van de opleiding en op het opleidingsmateriaal.

Het keurmerk helpt de potentiële afnemers van de opleidingen voor hun ontwikkeling een passende keuze te maken . Daarnaast wil IPMA -NL met het keurmerk de opleiders op onafhankelijke wijze erkennen voor hun kwalitatieve opleidingen en ze verder stimuleren tot continue verbetering van de kwaliteit.

ipma-keurmerk-training-course

 Voor wie is het IPMA Keurmerk bedoeld?

Het Keurmerk is bedoeld voor opleiders die opleidingen geven die leiden tot een IPMA certificaat. Dit kunnen zijn commerciële trainingsbureau’s, bedrijven met eigen interne opleidingen, Hogescholen, Business Schools en Universiteiten. Het is geschikt voor zowel in-company als ook voor open opleidingen variërend van korte trainingen tot en met Masteropleidingen. Kijk hier voor een overzicht van opleiders met het IPMA Keurmerk.

IPMA Keurmerk aanvragen?

Heb je vragen of wil je het IPMA keurmerk aanvragen, dan kan je mailen naar keurmerk@ipma.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze Partners

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account