IPMA Keurmerkopleiders


Advertorials

Over het IPMA-Keurmerk

Het IPMA-Keurmerk, ontwikkeld door IPMA-Internationaal, is een kwaliteitstoets voor opleidingen en trainingen. Het is een onafhankelijke kwaliteitstoets van de opzet van de opleiding en het opleidingsmateriaal.

Waarom het IPMA-Keurmerk?

IPMA-NL wil professioneel projectmanagement stimuleren in Nederland. Op tal van terreinen is IPMA-NL actief bezig om die ambitie te realiseren. Deels doet IPMA-NL dat al met het certificeren van Projectmanagement professionals. Aan de kant van het ontwikkelen van professionals wil IPMA-NL samen met de opleiders d.m.v. het keurmerk, competentie-ontwikkeling verder stimuleren bij de (aankomende) professionals.

Het keurmerk helpt de potentiële afnemers van de opleidingen voor hun ontwikkeling een passende keuze te maken. Daarnaast wil IPMA-NL met het keurmerk de opleiders op onafhankelijke wijze erkennen voor hun kwalitatieve opleidingen en ze verder stimuleren tot continue verbetering van de kwaliteit.

Voor wie is het IPMA-Keurmerk bedoeld?

Het keurmerk is bedoeld voor opleiders die opleidingen geven die leiden tot een IPMA Certificaat. Dit kunnen zijn commerciële trainingsbureau’s, bedrijven met eigen interne opleidingen, Hogescholen, Business Schools en Universiteiten. Het is geschikt voor zowel in-company als ook voor open opleidingen variërend van korte trainingen tot en met Masteropleidingen.

Wat kan het IPMA-Keurmerk voor uw opleiding betekenen?

Opleiders met een IPMA-Keurmerk mogen in al hun commerciële uitingen het IPMA-Keurmerk gebruiken met betrekking tot de betreffende opleiding. IPMA-NL en IPMA-Internationaal maken op hun website melding van opleiders en hun opleidingen die het Keurmerk toegekend hebben gekregen.

IPMA Keurmerk aanvragen?

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze Partners

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?