Zowel Computrain en Global Knowledge ontvingen op 13 december het keurmerk van IPMA NL voor projectmanagement op het niveau C. In Nederland zijn slechts 6 opleiders voorzien van een keurmerk. Het keurmerk wordt alleen verstrekt aan opleidingen die goed gedocumenteerd de hele breedte van de projectmanagement competenties in hun opleiding hebben opgenomen.

Om het keurmerk te verkrijgen moet de opleiding naast algemene gegevens als doelgroep, niveau, achtergrond en ervaring van de trainers en intensiteit van de training ook gedetailleerde informatie verstrekken zoals competenties behandeld, niveau, intensiteit, aard van de training, oefeningen en basisinformatie. Deze informatie wordt door twee ervaren auditors bekeken waarna een gesprek volgt met de opleiding. De resultaten van dat gesprek leiden uiteindelijk tot het keurmerk.

De standaard die voor het keurmerk gebruikt wordt is de International Competence Baseline (versie 4). De ICB4 is ook de standaard voor de IPMA projectmanagement certificaten A, B, C, D, Agile Lead en PMO. De standaarden A, B, C en D geven aan welke kennis en ervaringsniveau iemand heeft in projectmanagement.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2022 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Jouw Competentie Winkelwagen

Nog geen items
Subtotaal 0,00
Verzendkosten 0,00
BTW 0,00
Totaal 0,00
0

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?