IPMA-NL stapt over naar een nieuwe vorm van content: de digitale versie van Projectie voegen we vanaf juni samen met de nieuwsbrief. Een nieuwe visie op content, maar wel met dezelfde missie: vakinhoudelijke, relevante artikelen delen. Wat kun je volgende maand dan verwachten? Een nieuwsbrief, vol vakinhoudelijke, interessante content en nieuws!  Bovendien zullen we nog wel minimaal 1 keer per jaar een tijdschrift uitgeven. We vertellen je er graag meer over.

Contact is crucial, content is king 

IPMA.NL staat voor alle vakgenoten in projectmatig werken binnen Nederland. We dragen bij aan vakmanschap in projectmatig werken, dragen bij aan een positief imago van het vak, en zijn een gezonde vereniging. 

Om dit waar te maken zijn contact, zowel met de leden als met de wereld om ons heen, en relevante content een randvoorwaarde. De afgelopen periode hebben we op verschillende manieren, waaronder de bijeenkomsten van de IPMA Snelle Reactiemacht vastgesteld dat relevant contact en relevante content mensen enthousiasmeert en mobiliseert. Binnen en buiten de vereniging zijn er meer dan genoeg vakmensen te vinden die een bijdrage willen leveren aan het beter maken van het vak en de vakgenoten. Hierop gaan we voortbouwen. We moeten daarbij natuurlijk wel rekening houden met de werkelijkheid; de werkelijkheid die ook laat zien dat het soms moeilijk is om de aanwezige energie op het goede moment aan te spreken, in te zetten. Wij denken dat we deze uitdagingen kunnen vereenvoudigen door enerzijds te gaan werken met een vaste contentformule over alle kanalen heen en anderzijds door veel meer mensen te betrekken bij deze content. Ook het platform Projectbanen.nl en het netwerk dat daarachter zit willen we hiervoor inzetten.

Wat betekent dit voor jou?

Vanaf nu krijg je dus niet meer elke maand de Projectie in je mailbox. Wat je wel krijgt, is elke maand een nieuwsbrief bomvol interessante content; een combinatie van Projectie en de nieuwsbrief dus. Hetzelfde leesplezier, maar in een andere vorm. 

Ook blijven we nog wel vakbladen maken: minimaal 1 keer per jaar en mogelijk ook bij belangrijke evenementen. Daar zullen we je t.z.t. van op de hoogte stellen.

Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van het platform connect.ipma.nl. Daar ga je straks alle community-gerelateerde informatie vinden. Van een uitgebreide kennisbank tot alle events en met de mogelijkheid om ook zelf bijdragen te leveren, presentaties van events terug te kijken, te discussiëren met je vakgenoten en je kennis te verbreden. Maak dus direct je account aan! Dat doe je hier: https://connect.ipma.nl/login/index.php

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren? Een keer een artikel of column schrijven, een boek reviewen of heb je een idee voor een interessant evenement? Stuur dan een mailtje naar arjan.van.bommel@ipma.nl. We horen graag van je.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?