Waardoor je in eigen woorden kan uitdragen waar jij voor gaat.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Niet van alle klussen en taakjes die er op je werk liggen te wachten waarschijnlijk. Maar wat een verschil zou het maken als je je werk niet ervaart als een optelsom van klussen en taakjes, maar als een gezamenlijk doel waar je met gemotiveerde collega’s aan werkt?

Dat is wat je in deze workshop leert: hoe je de theorie van de Golden Circle van Simon Sinek praktisch toepast. Dit ervaar je zelf in de workshop. Vervolgens leer je de stappen hoe je Sinek’s methodiek toepast met je collega’s. Zodat je samen weet waar jullie echt voor gaan. Die gezamenlijke richting verbindt, motiveert en maakt trots. Op jullie werk en op elkaar.

[favorite_button]

Zie hier al je favorieten.

Sandra de Haan haar overtuiging is dat de persoonlijke verhalen van iedere medewerker sámen de kern vormen voor die ene boodschap. Haar diepste wens is dat mensen woorden gaan geven aan wat er echt toe doet voor ze. Dat doet ze door middel van een eigen trainingsprogramma, gebaseerd op de theorie van de Golden Circle van Simon Sinek en de technieken van storytelling. Dat maakt haar trainingsprogramma uniek. Haar overtuiging draagt ze uit met anderen van de Vertelschool Rotterdam, waarvan Sandra de oprichter is.Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

ο

Uit: IPMA Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 45 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?