Hoe je meetbaar prestaties kunt optimaliseren via positieve gedragsbeïnvloeding.

Je hebt een gave baan en je hebt de verantwoordelijkheid gekregen om prachtige dingen te realiseren. Echter, je kan het niet alleen. Je hebt anderen nodig om je doel te behalen. De vraag is… hoe krijg je ze zover? En niet alleen dat ze het gáán doen, maar ook blijven doen? Liefst iedereen, uit zichzelf, en niet een enkeling omdat het moet.
Onderzoek laat zien dat dit lang niet altijd lukt. Maar hoe komt dat? In ieder geval is één van de factoren terug te voeren op hoe jij probeert het gedrag van anderen te beïnvloeden.

In deze interactieve sessie staan we stil bij drie van de meest voorkomende valkuilen bij gedragsbeïnvloeding in de organisatiecontext. Wanneer we daar achtereenvolgens intrappen besteden we nog slechts 0,8% van onze tijd en energie aan de meest effectieve factor om het beste uit mensen te halen! In deze sessie hoor je hoe het zit en wat het alternatief is. Ook maak je kennis met het bedrijfskundige protocol om prestaties meetbaar te optimaliseren via positieve gedragsbeïnvloeding.
Zodat de dingen die je helpt realiseren niet alleen materieel maar ook qua gewoontes geborgd worden.

[favorite_button]

Zie hier al je favorieten.

Joost Kerkhofs: “Ik ben blij dat ik in 2009 het best bewaarde geheim in management heb ontdekt. En ik wil dat iedereen het gebruikt zodat we van de wereld een mooiere en betere werkplek kunnen maken. Via trainingen, certificeringen, publicaties, coaching en informatiesessies deel ik graag mijn kennis. Zodat iedereen ervan kan profiteren bij het creëren van blijvende gedragsverandering in organisaties.”

Joost is gedragsveranderaar, auteur en spreker. Hij helpt leiders hun organisaties meetbaar beter te laten presteren door positieve gedragsverandering. Dit doceert hij via Neotopia.

Joost Kerkhofs


Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 90 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Opmerkingen

Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers.

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?