Wat jij nodig hebt om succesvol te zijn als ondernemer.

Als projectmanager ben je goed in je vak. Om succesvol te zijn als ondernemer heb je meer nodig. Ondernemersvaardigheden zoals doorzettingsvermogen, creativiteit, passie, flexibiliteit, risico’s durven nemen en betrouwbaarheid zijn dan belangrijke succesfactoren.

Het ondernemen moet je echter ook gemakkelijk worden gemaakt. Randvoorwaarden zoals wetgeving die voor je werkt en niet tegen je, fiscale faciliteiten om te kunnen investeren, en toegang tot opdrachten zijn een aantal voorbeelden. Om dit zo goed mogelijk aan te kunnen laten sluiten op de behoeften van de ondernemer, is invloed op het in Den Haag te maken beleid en wetgeving noodzakelijk. Als ondernemer alleen ben je een roepende in de woestijn, samen met veel anderen word je gehoord en wordt er met je gesproken.

We gaan met elkaar het gesprek aan over wat jij als ondernemer nodig hebt en hoe we dat kunnen bereiken. Hoe hebben we invloed op beleid en wetgeving en wat is daar voor nodig. Aan het einde van deze bijeenkomst weet je veel meer over beleidsbeïnvloeding en hoe jij daar als individu invloed op hebt.

[favorite_button]

Zie hier al je favorieten.

Margreet Drijvers: “Ik word razend enthousiast van het verbinden van maatschappelijke uitdagingen aan praktische oplossingen door te kijken naar wat er wel kan. Op het snijvlak van publiek en privaat voel ik mij het prettigst. De ene keer op beleidsniveau en de andere keer in de uitvoering. Dit doe ik in politiek Den Haag voor de zelfstandig ondernemers, maar ook voor een positieve sportcultuur in het voetbal.”

Margreet Drijvers


Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 45 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?