Zet de veelzijdigheid van PMO in voor projectsucces!

Als projectleider of programma manager word je vaak geleefd door de alledaagse hectiek. Hoe zet jij PMO in om je optimaal te ondersteunen in alles wat verloren gaat in die hectiek. Of beter nog hoe wordt jouw PMO een superheld die voortkomt dat er hectiek ontstaat.

Via deze presentatie word je getriggerd in wat jij graag terug ziet als PMO of in je PMO’er om voorbereid te zijn op projectsucces.

Op een leuke en interactieve manier gaan we samen terug naar de kern van PMO. We starten met verdwalen in alle competenties die een PMO nodig heeft. We sluiten af met de weg terug vinden naar projectsucces en hoe PMO daaraan de basis legt.[favorite_button]

Zie hier al je favorieten.

Lennart Duijndam: “Bewust de keuze voor PMO omdat de liefde voor facilitateren en anderen laten schitteren in de spotlight nou eenmaal op mijn lijf geschreven is.
Ik werk ruim 12 jaar in de wereld van PMO en wordt hier elke dag weer warm van. Het prachtige vak en de continue ontwikkeling erin. Zelfs de discussie of PMO wel een vak is en wat de rol inhoud als een organisatie schakelt naar Agile geeft mij juist energie. Ik geloof dat PMO vandaag de dag nog steeds een essentieel verschil maakt in succes bij projectorganisaties.”Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 45 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Opmerkingen:

Maximaal 25 deelnemers

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.


Onze VAKdag 2022 Sponsoren

Zilver

Computrain logo Sogeti

Brons

Hogeschool Utrecht Logo Nimo De Project Academie
PMO Partner Bliss


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?