Sander Jansen zijn passie is digitale transformatie. Als manager en bestuurder van bedrijven in de media- en communicatie-industrie heeft hij zijn sporen verdiend in de digitale transformatie door innovaties te ontwikkelen en toe te passen, waardoor zijn organisaties leidende posities in hun markten hebben verkregen.

Sander is cum laude afgestudeerd op de faculteit Management, Science and Technology van de Open Universiteit, met zijn thesis over Sociale Innovatie. Ook is Sander als docent en adviseur verbonden aan verschillende opleidingsinstituten, waaronder HU University of Applied Studies (Utrecht) waarvoor hij de module Digitale Transformatie heeft ontwikkeld.

Sander is met James van de Merbel auteur van het boek “Hét managementboek voor Digitale Transformatie”.

In deze podcast is Sander Jansen in gesprek met Anton Dijkhuis over hoe de kunst van het kiezen bij Digitale Transformatie. Centraal in hun gesprek staat hoe een projectmanager een goede bijdrage kan leveren aan het succes van de digitale transformatie.

Anton Dijkhuis zijn passie is om als bruggenbouwer draagvlak en enthousiasme voor verandering te creëren. Anton is interim manager, transformatie-consultant, programmamanager, projectmanager, trainer en spreker.

Als digital transformer bij IT’s Teamwork begeleidt Anton organisaties bij organisatie-, proces- en IT-verbeteringen.

Anton heeft met partners het initiatief genomen om het framework met de Zes succesfactoren voor digitale transformatie© en de SAAS BusinessITScan® te realiseren. Met de BusinessITScan® krijg je in korte tijd integraal inzicht in de digitale kansen en verbeterpunten. Self-service, 360-graden, meertalig, multipersona, verbindend en onafhankelijk!

Meer podcasts…

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?