IPMA-heeft een aantal vrijkaarten ter beschikking voor de 2e “Diversity in Project Management” conferentie die van 7 to 9 juni, 2018 wordt gehouden in Brijuni, Kroatië. Hoe jij in aanmerking komt? Lees snel verder!

In 2017 is Diversity in Project Management conferentie, mede georganiseerd door IPMA Nederland, in ’s-Hertogenbosch gehouden en in 2018 georganiseerd door CAPM (IPMA Kroatië) in samenwerking met IPMA Internationaal.

Ook in 2018 is IPMA Nederland als Founding partner van de partij bij Diversiteit in Projectmanagement. Omdat dit onderwerp nog altijd belangrijk is in de projectmanagement wereld in Nederland. Of het nu gender, leeftijd, culturele achtergrond of andere diversiteits- en inclusie onderwerpen betreft, ook in Nederland kan dit nog (veel) beter. In Nederland is nog immer teveel “white privilege” en onbalans in projectteams.

Heb je interesse in het onderwerp diversiteit in projectmanagement?

Interesse in het onderwerp en wil je daar meer van weten of daaraan bijdragen in Kroatïe? Stuur dan een motivatie waarom IPMA Nederland zich door jou zou laten vertegenwoordigen in Brijuni. Er zijn 5 kaarten beschikbaar en van de beste 2 gemotiveerde aanvragen worden ook de reis- en verblijfskosten tot € 750 vergoed. Uiteraard hebben diegenen die met hun kennis- of interesse in DiPM als spreker/workshopleider kunnen bijdragen de voorkeur.

Meer informatie over DiPM 2018 vind je hier.

Contact

Stuur je motivatie voor 6 april 2018 naar: info@ipma.nl t.a.v. M.A. Buijnsters – Events & Awards – DiPM2018

Wil je nog wat verdere informatie of toelichting: m.a.buijnsters@me.com

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2022 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Jouw Competentie Winkelwagen

Nog geen items
Subtotaal 0,00
Verzendkosten 0,00
BTW 0,00
Totaal 0,00
0

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?