Duurzaam denken en handelen moet een vanzelfsprekend onderdeel worden van onze dagelijkse praktijk.

Al langere tijd is duurzaamheid een topic; ook binnen IPMA. Onze Community  getuigt daarvan, maar ook de recente podcast met lector Gilbert Silvius  getuigt daarvan. In de Individual Competence Baseline heeft “sustainable thinking” niet voor niets een centrale plek in onze competenties.

Maar…..is het ook een onlosmakelijk onderdeel geworden in onze activiteiten zoals planning, stakeholder engagement, contextmanagement in de bredere zin en onze tooling? En kijken we ook naar gerelateerde concepten als inclusiviteit, diversiteit en ethiek? En is het geïnternaliseerd: vanzelfsprekend onderdeel geworden van onze dagelijkse praktijk?


In deze verkenning inventariseren wij in een jaarlijkse open dialoog met onze bezoekers de trends die van invloed (kunnen) zijn op de competenties van onze professie. Deel jouw mening hierboven, licht je mening eventueel toe en kom naar de jaarlijkse bijeenkomst over trends om de trend en haar impact te duiden (zie eventkalender). Mis je een trend? Wil je deze trend meer uit de doeken doen of buiten de trendbijeenkomst de dialoog aangaan? Noem dat in je commentaar, dan nemen we contact op. Daarnaast kan je ook rechtstreeks input leveren aan de lopende review van de Individual Competence Baseline (ICB).

[mrp_rating_form rating_form_id=”1″]

Trends in deze verkenning

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?