Van Haren boek augustus 2022Titel boek: Projectmanagement IPMA C Examenvoorbereiding
Auteur: Bert Hedeman & Roel Riepma


Dit voorbereidingsboek IPMA C is een ‘must have’ voor eenieder die zich voorbereidt op het Nederlandse IPMA C theorie-examen projectmanagement van IPMA Certificering Nederland op basis van de ICB versie 4.

Dit voorbereidingsboek volgt dezelfde structuur als het basisboek Projectmanagement op basis van ICB versie 4 en bevat een uitgebreide samenvatting van de verplichte leerstof en een groot aantal open vragen met antwoordmodel om de leerstof te oefenen. De leerstof en de oefenvragen sluiten volledig aan op de eindtermen voor IPMA C, zoals IPMA Certificering Nederland die heeft vastgelegd in haar examengids.

In totaal bevat dit voorbereidingsboek meer dan 120 open vragen met meer dan 350 te scoren punten met antwoordmodel.  Ofwel: een schat aan oefenmateriaal.

In aanvulling op dit examenvoorbereidingsboek IPMA C kan je tegen een geringe meerprijs voor een jaar toegang krijgen tot de bijbehorende kennisbank. Deze kennisbank bevat naast de samenvatting en de vragen, zoals die opgenomen zijn in dit voorbereidingsboek, een diversiteit aan extra open oefenvragen. Daarnaast biedt de kennisbank uiteraard het digitale gemak dat je overal en altijd toegang hebt tot de leerstof en de daaraan gekoppelde vragenbank.

Het examenvoorbereidingsboek IPMA C is gereviewd door een uitgebreid team van IPMA-trainers en IPMA-gecertificeerde projectmanagers.


Neem alvast een kijkje in het boek:


Als IPMA lid kan je in onze E-Library dit boek downloaden. Ben je op zoek naar de hardcopy dan wel de bestsellers? Kies jouw knop:

Titel boek: Projectmanagement IPMA D Examenvoorbereiding
Auteur: Bert Hedeman & Roel Riepma


Dit voorbereidingsboek IPMA D is een ‘must have’ voor eenieder die zich voorbereidt op het Nederlandse IPMA D examen projectmanagement van IPMA Certificering Nederland op basis van de ICB versie 4.

Dit voorbereidingsboek volgt dezelfde structuur als het basisboek ‘Projectmanagement op basis van ICB versie 4’ en bevat een uitgebreide samenvatting van de verplichte leerstof en een groot aantal meerkeuzevragen en open vragen met antwoordmodel om de leerstof te oefenen. De samenvatting en de oefenvragen sluiten volledig aan op de eindtermen voor IPMA D, zoals IPMA Certificering Nederland deze heeft vastgelegd in haar examengids.

In totaal bevat het voorbereidingsboek meer dan 250 meerkeuzevragen en meer dan 100 open vragen met meer dan 270 te scoren punten met antwoordmodel.  Ofwel: een schat aan oefenmateriaal.

In aanvulling op het examenvoorbereidingsboek IPMA D kan je tegen een geringe meerprijs ook nog voor een jaar toegang krijgen tot de bijbehorende kennisbank. Deze kennisbank bevat naast de samenvatting en de vragen, zoals die zijn opgenomen in dit voorbereidingsboek, veel extra meerkeuzevragen en open vragen om te oefenen. Daarnaast biedt de kennisbank uiteraard het digitale gemak dat je overal en altijd toegang hebt tot de leerstof en de daaraan gekoppelde vragenbank.

Het examenvoorbereidingsboek IPMA D is gereviewd door een uitgebreid team van IPMA-trainers en IPMA-gecertificeerde projectmanagers.


Neem alvast een kijkje in het boek:


Als IPMA lid kan je in onze E-Library dit boek downloaden. Ben je op zoek naar de hardcopy dan wel de bestsellers? Kies jouw knop:

De E-Library is mede mogelijk door onze kennispartner Van Haren Publishing.

Van Haren community
Van Haren bestsellers

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?