Sander Jansen zijn passie is digitale transformatie. Als manager en bestuurder van bedrijven in de media- en communicatie-industrie heeft hij zijn sporen verdiend in de digitale transformatie door innovaties te ontwikkelen en toe te passen, waardoor zijn organisaties leidende posities in hun markten hebben verkregen.

Sander is met James van de Merbel auteur van het boek “Hét managementboek voor Digitale Transformatie”.

In deze podcast neemt Sander Jansen ons mee in zijn gesprek met Marieke van Dijk over hoe je een complex verhaal doorvertelbaar maakt…om je stakeholdergesprek niet te verprutsen. Marieke inspireert ons met een aantal werkzame tips over hoe onze hersenen beter te benutten in onze intermenselijke communicatie. Gebaseerd op het boek The Compelling Communicator van Tim Pollard.

Wil je meer weten over wat Marieke met ons deelt? Zij biedt ons een gratis executive course aan die gebaseerd is op het onderliggende boek van deze podcast. Volg voor die gratis foundation course deze link.

Marieke van Dijk is CEO van Oratium Benelux. Marieke van Dijk heeft een passie voor een levenlang leren en kennisdelen. Haar professionele passie is om business met het brein te combineren. Zij heeft een achtergrond in de cognitieve neuropsychologie.  Haar overtuiging is dat we zoveel laten liggen in onze communicatie hoe we onze hersenen goed kunnen gebruiken. Ze wordt het meest blij als iemand tegen haar zegt “zo had ik het nog niet bekeken”.

Meer podcasts…

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?