Elk nadeel heeft zijn voordeel

Vorig jaar hebben we voor het eerst een jaarevent gehouden in nieuwe stijl, in de Heineken Experience in Amsterdam”, zegt Annet Holtrop, die binnen het bestuur verantwoordelijk is voor de contacten met leden. “De reacties daarop waren positief. Ik vind het jammer dat de fysieke bijeenkomst dit jaar niet door kan gaan. “Een positief bijeffect van een online seminar is wel,” signaleert Holtrop, “dat mensen nu niet hoeven te reizen.

“Vorig jaar hebben we voor het eerst een jaarevent gehouden in nieuwe stijl, in de Heineken Experience in Amsterdam”, zegt Annet Holtrop, die binnen het bestuur verantwoordelijk is voor de contacten met leden. “De reacties daarop waren positief. Ik vind het jammer dat de fysieke bijeenkomst dit jaar niet door kan gaan.”

“Dat geldt trouwens voor alle IPMA-events. Sinds de uitbraak van de corona-pandemie is geen van fysieke bijeenkomsten doorgegaan. Daarvoor in de plaats zijn de online bijeenkomsten gekomen. Dat doen we sinds mei, en we hebben tot wel tien online events per maand. Dat is enorm veel. Ik ben trots op wat we hebben neergezet en hoe snel dat is gegaan. De online events worden goed bezocht. Daar zijn we erg blij mee.”

Post Corona Feest

“Zodra het kan, hopelijk al volgend voorjaar, organiseren we een feestelijke post-coronabijeenkomst”, kondigt Annet Holtrop aan. “Het is leuk om elkaar weer te zien, weer bij elkaar te komen. Je mist in het virtuele contact toch wat. De creativiteit en de interactie verarmen. Het netwerken valt weg. Het persoonlijke contact dat je hebt op IPMA-bijeenkomsten, dat wordt erg gemist door iedereen.”

“Een positief bijeffect van een online seminar is wel,” signaleert Holtrop, “dat mensen nu niet hoeven te reizen. Voor leden die in Goes, Groningen of Maastricht wonen en die misschien niet naar het event in Midden-Nederland zouden zijn gekomen, is er nu geen drempel om erbij te zijn. Dat is ook zeker iets wat we in de toekomst willen blijven doen, ook als fysieke events weer mogelijk zijn: dat leden kunnen meekijken via een stream. We hebben stappen gezet op het vlak van ons digitale aanbod die we zonder corona niet gezet zouden hebben.” Maar voor nu Save the Date! : 14 december 15:00-18:00 uur.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?