Content creator Sandra de Haan over haar ervaring

IPMA-NL bijeenkomstenWat mij aanspreekt aan IPMA als community is dat het om versterken van elkaars kennis en netwerk gaat. Leren van elkaars inzichten, ervaringen en elkaar beter willen maken. En daardoor onszelf ontwikkelen. Voor dat principe ben ik als een blok gevallen. Gelukkig werkt het in de praktijk echt zo.


Ik ben zelf een half jaar betrokken bij IPMA en heb al diverse lunchsessies en workshops gegeven, samen met mijn trainers. De aanmeldingen lopen via IPMA, dus daar hoef ik zelf niet achteraan. We hebben inmiddels bijna 100 deelnemers mogen verwelkomen.

Onze ervaring is dat er heel actief wordt meegedaan aan de sessies en de mensen heel betrokken zijn bij het onderwerp. Dat merken we aan de interactie, de vragen tussendoor en de reacties achteraf. Meestal wil ongeveer de helft van de groep nog extra informatie ontvangen, zoals in ons geval ons trainingsmateriaal. Ook hebben we door het geven van de gratis sessies al meerdere waardevolle leads gekregen. Deelnemers die zo enthousiast waren en de uitnodiging deden om een uitgebreidere versie voor hun eigen organisatie te verzorgen. We zijn blij dat we zo’n mooie aansluiting hebben gevonden met waar de professionals in projecten en programma’s behoefte aan hebben en wat wij te bieden hebben.

Een bijdrage van

Sandra de Haan-Morlog haar passie is dat de mensen woorden gaan geven aan wat de verandering er echt toe doet voor ze. Uniek aan haar aanpak is dat de persoonlijke verhalen van iedere medewerker sámen de kern vormen voor die ene boodschap: hier staan wij gezamenlijk voor.

Sandra is oprichter van de Vertelschool Rotterdam. Een trainingsbureau voor persoonlijke storytelling op het werk. Dat doen ze door middel van een eigen trainingsprogramma, gebaseerd op de theorie van de Golden Circle van Simon Sinek en de technieken van storytelling.

Ga terug naar informatie over een eigen bijeenkomst houden

Meer weten?

Bel Bert op +31(0)6 11 11 94 05 of stuur een mail.

Een eigen bijeenkomst houden

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?