Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Perceptieverschillen in complexe projecten

30 oktober, 2017 / 16:00 - 19:45

Action Learning Programma met opdrachtgevers en opdrachtnemers

Ben jij een projectleider voor een klant of besteedt je projecten uit aan opdrachtnemers? En heb je interesse in het verbeteren van jouw projectresultaat? Kom naar dit interactieve programma en neem je opdrachtnemer (of opdrachtgever) mee! Deelname is vrij.

In dit programma zullen prof. dr. Arjan van Weele en promovendus Christian van der Krift ingaan op de vraag wat nodig is om complexe projecten te laten slagen. Daarbij zal zowel de rol van contractual governance als van relational governance aan de orde komen. Specifiek zal het effect van perceptieverschillen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer op het projectresultaat besproken worden. Wil je vast een voorproefje? Kijk dan gerust even naar deze video.

Als deelnemer heb je de mogelijkheid en word je aanbevolen met jouw partner deel te nemen. Je krijgt de kans de perceptieverschillen in jouw project samen met zowel je eigen teamleden als die van je opdrachtnemer (of opdrachtgever) aan de hand van de perceptiemeter te inventariseren en te bespreken. Op grond van deze inventarisatie kan worden vastgesteld waar de samenwerking kan of zou moeten worden verbeterd. Om een goede representatie van de percepties in de projectteams te hebben is het nodig dat van beide partijen tevens enkele teamleden de perceptiemeter gebruiken. Zij kunnen online hierin meewerken. Wanneer zij dit gedurende deze sessie doen kunnen de resultaten al direct besproken worden.

Wat nodig is om complexe projecten te laten slagen?

Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar h.j.c.v.d.krift@tue.nl met je naam en telefoonnummer. Voorafgaand aan het programma zul je een e-mail krijgen met meer informatie.

Gegevens

Datum:
30 oktober, 2017
Tijd:
16:00 - 19:45
Evenement Categorieën:
,

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2018 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account