Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Capturing Critical Knowledge | 30 Juni 2020

30 juni / 20:00 - 21:30

Leer de CCK methode kennen als instrument voor de borging van kennis


Voor Wie  : Elke professional en leidinggevende
Spreker(s)  : Marie-Louise Krause
Wanneer  : Dinsdag 30 juni 2020
Hoe Laat  : 20:00-21:30 uur
Waar  : Online bijeenkomst
Eigen Bijdrage  : Gratis

Herken je de situatie: Het project/aanbesteding/ontwikkelingstraject is afgerond. De expertise van de (project)deelnemers heeft geleid tot succesvolle oplossingen. Iedereen is trots en tevreden met het doel wat bereikt is. Het team gaat uit elkaar, naar nieuwe opdrachten en nieuwe uitdagingen. En het project wordt overgeheveld naar de lijn.

Als (project)manager en professional ben je verantwoordelijk voor de naadloze overdraagt aan de lijn en de kennisborging. Je bent verantwoordelijk voor de bruikbaarheid van de informatie die je beschikbaar stelt aan de beheer organisatie/contractmanagement/delivery organisatie/etc.

Welke kennis draag je over? Hoe zorg je dat het niet een langdurig traject wordt? Hoe zorg je ervoor dat de staande organisatie in staat is om de kennis van het project te integreren in de organisatie. Tijd is een issue. Net als de ongoing business. Beschikbaarheid van resources, en dan wel de juiste resources, maakt het complexer.

In deze interactieve bijeenkomst leer je Capturing Critical Knowledge (CCK) methode kennen: een gestructureerd en geregisseerd proces, die doelgericht, procesmatig kennisoverdracht faciliteert tussen kennisdrager(s) en kennisontvanger(s) met minimale impact op de dagelijkse werkzaamheden en maximale winst voor de organisatie:  integratie van kennis, reductie van opleidingskosten, verkorte inwerktijd en behoud van de specialistische kennis. De kracht van de methode zit in de voorbereiding en in het gelijk trekken van senioriteitsniveau bij kennisdrager(s) en kennisontvanger(s). Dit naast de intermenselijke en culturele aspecten van het delen van kennis tussen twee of meerdere partijen.

Marie-Louise Krause heeft met veel geestdrift en enthousiasme meer dan 30 jaar de menselijke – en procesmatige kant van een  verandertrajecten mee mogen helpen ontwikkelen vanuit rollen als leidinggevende, projectprofessional, kennis- en verandermanager. Haar ervaring is opgedaan bij vele opdrachtgevers, in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Zij heeft de CCK ontwikkeld en ook vele malen toegepast voor opdrachtgevers en projectprofessionals die stonden en staan voor het vraagstuk van deze bijeenkomst.

Meld je direct aan via onderstaande button!

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account