Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Community Duurzaamheid: Circulaire Economie

22 oktober, 2019 / 18:00 - 21:00

Wij worden circulair! Hoe dan?

Wat zijn de kansen en uitdagingen van de Circulaire Economie? Iedereen heeft wel gehoord van de Circulaire Economie, de Donut Economie, Light as a Service, het circulaire viaduct van RWS, Rotterzwam, Kate Raworth, of het (overheids)programma Nederland Circulair in 2050. Allemaal verwijzen ze naar de (nieuwste trend) om ons lineaire economisch model om te buigen tot een ‘oneindige’ gesloten kringloop.

Kansen zien en kansen benutten. Maar wat is Circulaire Economie nu precies? En wat betekent dat dan als jouw organisatie circulair wil worden? En vooral, hoe doe je dat? Hoe meet je dat? Circulair kun je natuurlijk niet in je eentje worden. Er zijn dus sowieso meerdere organisaties bij betrokken waardoor het al snel een project wordt (programma of heuse transitie).

De IPMA Community Duurzaamheid in projecten nodigt je uit om op 22 oktober  vanaf 18:00 op het IPMA kantoor in Nieuwegein mee te denken hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen.

We ontdekken en verkennen eerst samen wat de Circulaire Economie nu precies is en waar we het al herkennen. Bouw vervolgens in een avond je eigen circulaire kickstarter. Ten slotte gaan we met elkaar in gesprek over de rol van de projectmanager in dit proces.

Datum: 22 oktober
Locatie: Vreeswijksestraatweg 22, 3432 NA, Nieuwegein
Tijdstip: 18.00

Aanmelden voor de bijeenkomst?

Wil jij je aanmelden voor deze bijeenkomst van IPMA Community Duurzaamheid op dinsdag 22 oktober? Dit kan via onderstaande knop.

Gegevens

Datum:
22 oktober, 2019
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Community Duurzaam Projectmanagement
E-mail:
ipma.sig.dpm@gmail.com

Locatie

Vreeswijksestraatweg 22, 3432 NA, Nieuwegein
Vreeswijksestraat 22
Nieuwegein, 3432 NA Nederland
+ Google Maps

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account