Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Community’s Duurzaam Projectmanagement en Goed Opdrachtgeverschap: Interactieve ‘omdenk’ avond

20 maart / 18:45 - 21:00

  De platform economie als organisatievorm voor duurzaamheid?!

Digitalisering is de stuwende kracht achter de bejubelde platform economie zoals Airbnb, Uber, Deliveroo en Peerby. Boeiend hierbij is dat veel van de nieuwe initiatieven ontstaan met een appèl op  het circulaire gedachtegoed: het beter en intelligenter benutten van goederen en diensten en het daarmee voorkomen en verbannen van verspilling in de meest brede zin.

Inmiddels lijken deze wondermiddelen van de digitale startups, zoals de meeste medicijnen, onverwachte, vervelende (en onbedoelde?) bijwerkingen te hebben. Medewerkers worden ZZP’ers, huizen worden opgekocht voor de verhuur, ongebreidelde toeriststromen met overlast, een wildgroei aan distributiecentra in onze weilanden, en woonerven geblokkeerd met bestelauto’s. Kortom: de P van Profit lijkt te prevaleren boven de balans met People en Planet.

De digitale transformatie is interessant, omdat organisaties in een aantal sectoren in een hoog tempo veranderen. Het lijkt een beetje op een dubbele helix. Aan de ene kant dragen organisaties bij aan de verandering, aan de andere kant moeten organisaties om zichzelf instant te houden omgaan met en inspelen op verandering. Welke rollen kunnen opdrachtgevers en projectmanagers hierin spelen?

De IPMA Community’s “Goed Opdrachtgeverschap” en “Duurzaam Projectmanagement” dagen u uit mee te denken over wat er zoal op organisaties afkomt. Wat kunnen de platform economy, smart city’s, big data, robotisering, blockchain etc. betekenen? Waar liggen de valse beloften? Waar kunnen we op 20 maart gezamenlijk kansen creëren?

Binnenlopen vanaf 18:00 uur, gelegenheid om een broodje te eten.

Aanmelden kan door te mailen naar ipma.sig.dpm@gmail.com.

Gegevens

Datum:
20 maart
Tijd:
18:45 - 21:00

Locatie

Atoomclub Utrecht
Atoomweg 50
Utrec ht, Utrecht 3542 AB Nederland
+ Google Maps

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2018 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account