Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dansend de toekomst in | Management of Change

3 juli, 2019 / 18:00 - 21:00

Hoe portfoliomanagement het ballroom-dansen de das om deed, wat we daarvan kunnen leren en hoe goed innovatiemanagement je helpt de toekomst in te dansen.

Als professional sta je continu voor de taak om bij te blijven in je eigen vakgebied. Als manager van een afdeling of eigenaar van een organisatie is het je taak om die afdeling of organisatie te continueren. Maar wat als je vakgebied zelf onder druk staat? Hoe kun je dat zien aankomen? 

Wat deden dansscholen toen de belangstelling voor het ballroom-dansen tanende bleek? Wat deden bouwers van zeilschepen tijdens de opkomst van de verbrandingsmotor? Wat moeten notarissen doen gedurende de opkomst van blockchain technieken? Wat betekent de opkomst van zorgrobots voor mensen werkzaam in de zorgsector? Ofwel: hoe houd je, ongeacht je professie, de steeds veranderende omgeving rond je heen structureel in de gaten, terwijl je tussendoor ook nog gewoon je werk moet doen? En hoe speelt portfoliomanagement daar een rol in?

Met behulp van muzikale praktijkvoorbeelden en interactieve opdrachten dansen we door het “Pitch – Plan – Prove model ” heen. We helpen je effectief nieuwe ontwikkelingen in je organisatie op te nemen en alle innovatiekracht in je organisatie te benutten.

Dit is een tryout voor een leergang rondom innovatiemanagement. Kritische geluid, discussie en feedback door de deelnemers is een essentieel onderdeel van deze inspiratievolle avond.

Guido vindt zijn passie in organisaties relevant maken en houden, door te werken aan wendbaarheid en innovativiteit. Als ondernemer en startup-coach weet hij vanuit eigen ervaring hoe belangrijk het is om daarbij de wereld om je heen voortdurend in de gaten te houden, en ondertussen gewoon het werk te leveren dat geleverd moet worden.

 

Informatie:

Voor Wie  : Elke veranderaar
Spreker(s)  : Guido van Gemerden
Wanneer  : Woensdag 3 juli 2019
Hoe Laat  : 18:00-21:00 uur (opening zaal 17:30)
Waar  : Strict – Vianen – Lange Dreef 11F – Routebeschrijving
Opmerkingen  : Inclusief broodjes, fruit, koffie, thee, fris en water.
Eigen Bijdrage  : € 19,50

Aanmelden voor de sessie?

Wil jij je aanmelden voor de sessie ‘Dansend de toekomst in’ op woensdag 3 juli 2019? Dit kan via onderstaande knop.

Gegevens

Datum:
3 juli, 2019
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.managementofchange.community/local/pages/?id=32

Locatie

Strict
Lange Dreef 11F
Vianen, 4131 NJ Nederland
+ Google Maps

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account