Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feedback met SCARF | 24 juni 2020

24 juni / 20:00 - 21:30

Wat de werking van het brein ons over (online) communicatie leert


Voor Wie  : Elke professional
Spreker(s)  : Hulda Möller en Monique de Boer
Wanneer  : Woensdag 24 juni
Hoe Laat  : 20:00-21:30 uur.
Waar  : Online Bijeenkomst
Eigen Bijdrage  : Gratis

In het werkend leven wordt feedback geven (en ontvangen!)belangrijk gevonden. Feedback is immers een belangrijke bron van en hulpmiddel bij veranderen en samenwerken. Helaas vinden veel mensen feedback maar lastig. Of het nu over geven of ontvangen gaat. En niet zo vreemd, breintechnischgezien bevindt feedback zich in een spanningsveld … tussen de wil om te leren en de neiging om pijn te vermijden. Hoe kan je dit spanningsveld verkleinen? En wat is het effect van online communicatie op dit spanningsveld?

De SCARF methode biedt hiervoor een mooie ingang. De werking en de behoeften van het emotiebrein blijken een belangrijke rol te spelen. In deze sessie nemen we je mee in de werking van het brein en wat ‘constructieve feedback’ breintechnisch gezien inhoudt.

Hulda Möller is een ervaren trainer met breinverantwoorde visie en expertise op veranderen en leren. Zij is onder meer een specialist in communicatie en ervaringsgericht leren. Monique de Boer is een ervaren traineren expert breinleren en “leren leren”. Zij is onder meer specialist in  in teamcoach persoonlijke effectiviteit en interventiekunde.

Meld je direct aan via onderstaande button!

Gegevens

Datum:
24 juni
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account