Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Individuele Veranderkracht | Management of Change

22 mei / 18:00 - 21:00

In een veranderende context sta jij als veranderaar voor de uitdaging anderen te ondersteunen of te leiden bij hun individuele groei. Jij weet dat je slechts een instrument bent in de verandering van de ander. Jij kunt meedenken en ondersteunen, maar de ander dient het uiteindelijk te doen.

Je zoekt een aanpak die aansluit bij ieder individu, op ieder moment en in iedere context. Een procesmatige manier van denken en doen die je kunt toevoegen aan je werkwijze. Een aanpak voor je dagdagelijkse werk. Voor die momenten dat het persoonlijk wordt en echt dichtbij komt. Zoals bij het praatje bij de koffieautomaat, de discussie tijdens de lunch of in individuele gesprekken. Je wilt weten waar het telkens fout gaat, de ander afhaakt en de hakken in het zand zet. En wilt dit omzetten naar positieve werkbare doelen.

Veel modellen en theorie leren je hoe je dit kunt aanpakken met groepen en/of teams. Maar slechts 15% van gedragsverandering is toe te schrijven aan methodieken of theorieën. Maar hoe doe je dit in de praktijk op individueel niveau? Wist je dat jij als veranderaar maximaal een invloed hebt van 30%?

Tijd voor een radicale andere manier die vruchten zal afwerpen in je praktijk.

Maak in deze interactieve workshop kennis met een positief besmettelijke denk- en werkwijze om anderen hun kracht en zelfvertrouwente laten vinden in de complexiteit van het veranderproces. Een aanpak die voorbij de weerstand en de analyse gaat en die mensen (jij en diegene die je begeleidt) in een energieke, toekomstgerichte en vooral samenwerkingflow brengt.

Deze workshop geeft je verrassende inzichten en praktisch handvatten zodat je jouw interventies aan kunt passen aan de situatie en het unieke individu. Verruim je perspectief en maak het verschil op de werkvloer!

Voor Wie  : Veranderaars
Spreker(s)  : Jörgen Spit MBA en Danielle Teheux SCA
Wanneer  : Woensdag 22 mei 2019
Hoe Laat  : 18:00-21:00 uur (opening zaal 17:30)
Waar  : Cibit stationsplein 32, Utrecht- routebeschrijvingLET OP: Nieuwe locatie
Opmerkingen  : Inclusief broodjes, fruit, koffie, thee, fris en water.
Eigen Bijdrage  : € 19,50

Aanmelden voor de workshop?

Wil jij je voor deze interactieve workshop op woensdag 22 mei? Dit kan via onderstaande knop.

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Website:
https://bit.ly/2Us1T8O

Locatie

Cibit
stationsplein 32
Utrecht, 3511 ED Netherlands
+ Google Maps

©2019 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account