Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IPMA Executive Community Dialoog Sessie

12 december, 2017 / 08:30 - 11:00

'Design Thinking als Projectmanagement benadering'

Als manager van projectmanagers ben je van harte welkom bij de volgende Dialoog Sessie, ditmaal een kennissessie rondom Design Thinking.

Design Thinking is de term die gebruikt wordt om te leren van design. Niet design als in ‘mooie spullen’, maar design als manier van werken en benadering. In onze huidige diensteneconomie is de klantervaring enorm belangrijk geworden. Een ervaring die waargemaakt wordt door organisaties die hun klant centraal hebben staan. Maar wat betekent dat precies? En hoe kan projectmanagement daar invulling aan geven?

Deze kennissessie zal een combinatie zijn van korte presentaties over design thinking, praktijkcases waarin we dit hebben toegepast én een aantal korte oefeningen om meteen een gevoel te krijgen van de aanpak. Learning by doing zoals wij dit noemen. Daarbij lijkt het mij interessant om aan de hand van jullie praktijk te kijken hoe een design thinker dit aan zou pakken. Wat zijn de verschillen? En wat zou de toegevoegde waarde kunnen zijn?

De kennissessie wordt verzorgd door Marcel Zwiers, oprichter van 31Volts, het eerste service design studio van Nederland. Sinds 2007 zet 31Volts design thinking in om organisaties te helpen met het innoveren van hun dienstverlening. Niet enkel door nieuwe diensten te ontwerpen, maar vooral door een nieuwe manier van werken te introduceren waarmee ze sneller en effectiever tot resultaten kunnen komen. 31Volts werkt(e) voor organisaties en bedrijven als KLM, Mitsubishi Elevators Europe, Translink (van de OV-Chipkaart), Schneider Electric (Egypt) tot aan Slachtofferhulp Nederland en diverse ministeries.

Mis deze unieke kans niet om met elkaar in dialoog te gaan kennis te vergaren en ervaringen te delen!

Aanmelden voor de IPMA Executive Community Dialoog Sessie?

Mis deze unieke kans niet om met elkaar in dialoog te gaan kennis te vergaren en ervaringen te delen!

Gegevens

Datum:
12 december, 2017
Tijd:
08:30 - 11:00

Locatie

Schiphol
Evert van Beekstraat 354
Schiphol, 1118 CZ Nederland
+ Google Maps

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2018 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account