Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keynote Accelerate Learning voor IPMA Young Crew leden

19 juni, 2019 / 18:00 - 20:30

Geloof jij dat Agile leiderschap het antwoord biedt op alle vragen? Dit is tegenwoordig wel de boodschap die projectleiders en corporate management op het hart gedrukt krijgen. Kan je niet beter stellen dat leiderschap in essentie al eeuwen onveranderd is en dat het ‘slechts’ de context is die verandert?

In deze keynote vertelt Paul van Leeuwen, Leadership development expert bij Vattenfall, over de revolutionaire business transformatie binnen de energiemarkt en de impact van deze transformatie op Agile- en projectleiderschap en governance. Die business transformatie vraagt veel van hedendaagse leiders. De managementstijlen en technieken die ze in het begin van hun carrière hebben aangeleerd, zijn namelijk steeds minder effectief.

Binnen Vattenfall is ‘Accelerate learning’ één van de hoofdpunten waar leiders zich op moeten richten. Daarbij gaat de aandacht uit naar talent ontwikkelen en aantrekken, kennis van de business toepassen en zelfbewustzijn demonstreren. Als young professional sta jij aan het begin van je leiderschapsonwikkeling. Bepalen de veranderingen hoe jij je gaat ontwikkelen of bepaal jij hoe de veranderingen zich gaan ontwikkelen? Kom naar de bijeenkomst en neem een eerste stap in jouw eigen leiderschap ‘learning acceleration’.

PENDELDIENST: Kom je met het openbaar vervoer? We hebben een pendeldienst geregeld tussen station Alphen aan den Rijn en Blue Bricks. Deze vertrekt tussen 17:45 en 18:15, tenzij je laat weten dat je later bent. Geef op het inschrijfformulier aan als je gebruik wilt maken van de pendeldienst en of je verwacht na 18:15 aan te komen. Je ontvangt later nog een mail van ons.

 

De belangrijkste informatie:

Wanneer:     Woensdag 19 juni 18.00 – 20.30 uur
Waar: Blue Bricks, Steekterweg 51/53, 2407 BE Alphen aan den Rijn
Voor wie: IPMA Young Crew leden tot ±35 jaar
Prijs: GRATIS (incl. diner en consumpties)

Aanmelden voor de keynote?

Wil jij je aanmelden voor de keynote Accelerate Learning op woensdag 19 juni? Dit kan via onderstaande knop.

Gegevens

Datum:
19 juni, 2019
Tijd:
18:00 - 20:30
Evenement Categorie:
Website:
http://bit.do/eTd8T

Organisator

IPMA Young Crew

Locatie

Blue Bricks
Steekterweg 51/53
Alphen aan den Rijn, Nederland
+ Google Maps

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account