Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IPMA Young Crew workshop PM skills: Interventietechnieken in groepsbijeenkomsten

23 mei, 2017 / 18:00 - 21:00

Henri Haarmans begeleidt dinsdag 23 mei een workshop over het toepassen van interventietechnieken tijdens groepsbijeenkomsten. Dit is de tweede workshop uit de Young Crew PM Skills series. In deze interactieve workshop krijg je handvatten om groepsbijeenkomsten in goede banen te leiden, om er als projectmanager voor te zorgen dat het voorgenomen doel van de bijeenkomst bereikt wordt.

De Young Crew PM Skills workshops

De PM Skills workshops zijn een reeks van events over vaardigheden die voor een projectmanager belangrijk zijn. De ‘zachte kant’ van projecten wordt steeds belangrijker gevonden. Hoewel op het IPMA D niveau de vaktechnische gedragskenmerken het belangrijkst zijn, voert op de hogere niveaus de contextuele en gedragsmatige competenties de boventoon. In de PM Skills workshops bieden wij de IPMA Young Crew leden de kans om deze vaardigheden te verwerven.

Interventietechnieken in groepsbijeenkomsten

Als projectmanager is het belangrijk om groepsbijeenkomsten goed te kunnen begeleiden. Wanneer de groep in een bijeenkomst niet goed functioneert, dan kan de projectmanager bepaalde interventies toepassen. Dit zijn technieken die helpen om voorgenomen uitkomsten van de bijeenkomst te bewerkstelligen of om verstorende situaties te verhelpen die de uitkomst van de bijeenkomst in gevaar brengen.

Het is van wezenlijk belang om dergelijke technieken te beheersen in bijeenkomsten met projectteams. Op dinsdag 23 mei gaan we hiermee aan de slag. Henri Haarmans van de International Association of Facilitators geeft je inzicht in de verschillende niveaus en dimensies waarop je de interventies kunt toepassen. Je gaat deze avond de interventies zelf ervaren en ermee oefenen om ze in jouw project gelijk toe te kunnen passen.

De workshop wordt van 18.00 uur tot 21.00 uur gehouden bij Finext, Binckhorstlaan 36 te Den Haag. De workshop is inclusief avondeten en drankjes.

De workshop wordt georganiseerd door de IPMA Young Crew en is bedoeld voor studenten, geïnteresseerden en projectmanagers t/m 35 jaar.

Zet je jezelf ook even als aanwezig op Facebook?

Aanmelden voor de workshop?

Wil jij je aanmelden voor de workshop ‘Interventietechnieken in groepsbijeenkomsten’ van IPMA Young Crew op dinsdag 23 mei? Dit kan via onderstaande knop.

Henri Haarmans

Henri is Certified Professional Facilitator (CPF), NLP Practitioner en Emergenetics Associate. Hij is voorzitter van het platform van Facilitators in Nederland (IAF – International Association of Facilitators), medeauteur en redacteur van twee boeken over faciliteren. Na 30 jaar in uitvoerende, leidinggevende en adviserende rollen binnen de IT van Nationale-Nederlanden, werkt Henri sinds 2013 vanuit zijn eigen bedrijf 2 Facilitate 4 Best Results.

Gegevens

Datum:
23 mei, 2017
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Young Crew
E-mail:
youngcrew@ipma.nl
Website:
https://ipma.nl/youngcrew/

Locatie

Finext
Binckhorstlaan 36
Den Haag, Zuid-Holland 2516 BE Nederland
+ Google Maps

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2018 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account