Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IPMA Young Crew Workshop PM Skills: Pragmatisch Projectmanagement

29 augustus, 2017 / 18:00 - 21:00

Op dinsdag 29 augustus organiseren wij onze derde workshop van dit jaar uit de serie PM Skills: Pragmatisch Projectmanagement.

Improven

Te gast bij Improven maken we op een interactieve wijze kennis met de aanpak van Improven voor het succesvol realiseren van veranderingen middels een hybride projectmanagementaanpak: Pragmatisch Projectmanagement. Hierin worden de beste elementen van Waterfall en Agile gecombineerd.

Interactieve workshop

Aan de hand van twee interactieve praktijkcases zullen we deze
hybride aanpak zelf gaan ervaren. In deze cases gaan we enerzijds dieper in op het definiëren van doelstelling, resultaat en scope en anderzijds de rollen en verantwoordelijkheden in je project. Na de sessie heb jij praktische handvatten geleerd om de volgende dag in te zetten voor het bereiken van projectsucces.

Namens Improven faciliteert Maarten van Weeghel, manager Projects & Change, de discussie over hoe een combinatie van traditionelere methoden en agile projectmanagement er in de praktijk uit kan zien. Zie de website van Improven voor meer informatie.

Deze workshop wordt georganiseerd door de IPMA Young Crew en is bedoeld voor studenten en young professionals t/m 35 jaar.

Zet je jezelf ook even als aanwezig op Facebook!

Aanmelden voor de workshop?

Wil jij je aanmelden voor de Young Crew workshop: ‘Hybride projectmanagement’ op dinsag 29 augustus? Dit kan via onderstaande knop.

Gegevens

Datum:
29 augustus, 2017
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Young Crew
E-mail:
youngcrew@ipma.nl
Website:
https://ipma.nl/youngcrew/

Locatie

Improven
Zonnebaan 9-21
Utrecht, Utrecht 3542 EA Nederland
+ Google Maps

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2018 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account