Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IT Risk en Control: op zoek naar de top 10 in gedragsverandering

12 mei / 20:00 - 21:00

Laat de gedragsverandering landen met een casus voor invoering risk & control processen bij Schiphol.

WEGENS SUCCES HERHAALD…maar nu online!

  • Voor wie: Voor projectmanagers die op zoek zijn naar gedragsverandering in hun project.
  • Spreker(s): Marinus Spaan
  • Wanneer: Dinsdag 12 mei 2020
  • Hoe laat: 20:00-21:00 uur
  • Waar: Online Bijeenkomst
  • Eigen bijdrage: Gratis.

Als projectmanager sta je voor de taak om nieuwe processen voor IT Risk en Control in een IT organisatie in te voeren. Je start met alle activiteiten die je als projectmanager altijd doet: opstellen van een plan, inrichting van de governance, enzovoort.

Vervolgens merk je dat ondanks de juiste projectplannen en governance, enthousiaste mensen en goede bedoelingen, het nog niet zo eenvoudig is om die nieuwe processen ook daadwerkelijk door de lijnorganisatie uitgevoerd te krijgen.

Deze online bijeenkomst daagt je uit om mee te denken over wat je als veranderaar concreet kunt doen om de werkwijze van mensen te veranderen. Aan de hand van de Schiphol casus wordt een “Top 10” gepresenteerd van de maatregelen die in de praktijk het meest effectief bleken te zijn. Bovendien krijg je inzicht in hoe de processen van IT Risk & Control in een organisatie succesvol uitgevoerd kunnen worden. De bijeenkomst is een herhaling van een succesvolle bijeenkomst in maart van dit jaar.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Marinus Spaan die zijn ervaringen bij het invoeren van de IT Risk & Control processen bij de luchthaven Schiphol presenteert. Marinus is IPMA B gecertificeerde projectmanager en haalt zijn energie uit het neerzetten van concrete resultaten. In dit traject ervaarde hij dat de gebruikelijke hulpmiddelen van een projectmanager niet altijd voldoende zijn bij het doorvoeren van veranderingen in een organisatie.

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorie:

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?