Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennisscan | 25 Juni 2020

25 juni / 20:00 - 21:30

Leer de Kennisscan kennen als instrument bij het opstarten van trajecten en het borgen van continuïteit.


Voor Wie  : Elke professional en leidinggevende
Spreker(s)  : Marie-Louise Krause
Wanneer  : Donderdag 25 juni 2020
Hoe Laat  : 20:00-21:30 uur
Waar  : Online Bijeenkomst
Eigen Bijdrage  : Gratis

Als professional sta je voor taak om een traject op te starten en te bemensen, dan wel ben je de leidinggevende die de continuïteit van zijn eenheid wil borgen. Maar welke expertise zit waar in (of buiten) je organisatie? En hoe kom je te weten wat je niet weet?  Wachten tot de vraag zich voordoet is geen optie. Het raadplegen van white pages, emails en collega’s is tijdrovend en frusterend als je de kennis snel nodig hebt. Laat staan als de kennis gedateerd is.  Maar hoe voorkom je dit kennisrisico? Hoe bestrijd je het?

In deze bijeenkomst leer je de KennisScan kennen. Die geeft inzicht in de dekkingsgraad, actualiteit en volwassenheid aan kennis over de relevante bedrijfsprocessen en activiteiten heen. Die laat je zien, wie welke kennis bezit. Van je eigen team, de verschillende afdelingen, nationaal of internationaal. 

Marie-Louise Krause heeft met veel geestdrift en enthousiasme meer dan 30 jaar de menselijke – en procesmatige kant van een  verandertrajecten mee mogen helpen ontwikkelen vanuit rollen als leidinggevende, projectprofessional, kennis- en verandermanager. Haar ervaring is opgedaan bij vele opdrachtgevers, in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Zij heeft de KennisScan ontwikkeld en ook vele malen toegepast voor opdrachtgevers en projectprofessionals die stonden en staan voor het vraagstuk van deze bijeenkomst.

Meld je direct aan via onderstaande button!

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account