Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Keynote – Arie van Bennekum

15 oktober, 2018 / 18:00 - 21:00

Op 15 oktober gaan we op bezoek bij Arie van Bennekum, co-autheur van het Agile manifesto en daarmee één van de grondleggers van dit gedachtegoed.

Biografie Arie van Bennekum

Arie is een pragmaticus die zijn pragmatisme insluit in structuur, discipline en gezond verstand. Hij heeft dit vanaf zijn allereerste dag gedaan in de gezondheidszorg en de strijdkrachten tot waar hij nu is. Dit leidde er uiteindelijk toe dat Arie één van de auteurs is van het Agile Manifesto en expert op het gebied van Agile Project Management, teamfacilitering, Agile-technieken en gebruikersbetrokkenheid.

Door de jaren heen is Arie een expert geworden in internationale Agile transformaties. Hij heeft modellen ontwikkeld voor organisatorische competenties, het transformatieproces, verschillende types coaching en andere onderwerpen die een Agile transformatie vergemakkelijken. Om zich heen heeft Arie een team samengesteld met hooggekwalificeerde Agilisten met verschillende profielen van technische ontwikkelingscoaches tot psychologen om de menselijke en organisatorische aspecten van de transformatie te ondersteunen.

Geloof in zijn team en het faciliteren van hen om het beste in zichzelf naar boven te halen in combinatie met betrokkenheid van klanten en eindgebruikers heeft zijn focus wanneer hij spreekt, presenteert, demonstreert en lezingen geeft over Agile als thought leader van Wemanity, als voorzitter van het Agile Consortium International en als docent aan verschillende universiteiten.

De belangrijkste informatie:
Wanneer: 15 oktober 2018, 18:00 uur
Waar: WeManity, Korte Vijverberg 2, 2513 AB Den Haag
Prijs: €15,00 (incl. diner en consumpties)
             >> Lid van IPMA-NL? Dan is dit event voor jou helemaal gratis.

Arie zal de Young Crew meenemen in zijn visie op Agile. Wil jij deze unieke kans grijpen om één van de grondleggers van het Agile gedachtegoed te horen spreken? Meld je dan snel aan!

Zorg dat je erbij bent!

Klik op de knop hieronder om je aan te melden.

Gegevens

Datum:
15 oktober, 2018
Tijd:
18:00 - 21:00
Kosten:
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Young Crew
E-mail:
youngcrew@ipma.nl
Website:
https://ipma.nl/youngcrew/

Locatie

WeManity
Korte Vijverberg 2
Den Haag, Zuid-Holland 2513 AB Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.wemanity.com/

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2019 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account