Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

[GECANCELD] Masterclass: Agile of LEAN toepassen bij veranderingen/projecten

14 mei / 19:00 - 21:30

Vanwege de uitbraak van COVID-19 (corona-virus) is dit evenement helaas geannuleerd. We houden de huidige ontwikkelingen nauwgezet in de gaten en zullen je via de socialmediakanalen en de nieuwsbrief op de hoogte stellen als er een nieuwe datum voor dit evenement komt.

Wat is het en welke aanpak past het beste?

De wereld verandert in een hoog tempo. Organisaties en bedrijven worstelen met technische innovaties, veranderende sociale relaties en nieuwe werkvormen.
Disruptieve innovaties hebben impact bij alle soorten bedrijven of organisaties. Bewezen ‘best practices’ gaan niet langer op. Waar het landschap voor bestuurders een aantal decennia geleden nog overzichtelijk en begrijpelijk was, is dit vandaag de dag veel minder het geval. De klant is veeleisend geworden en laat bedrijven links liggen als het aanbod niet bevalt. Hoogopgeleide en mondige werknemers vereisen andere werkomstandigheden en aansturing. Een nieuwe vorm van leiderschap voor organisaties en projecten (veranderingen) is nodig en heeft impact op de manier waarop we sturing geven.

De opkomst van het agile denken en werken is een mogelijk antwoord. Maar er is ook veel onduidelijkheid over Agile, Lean en andere aanverwante termen. Is het een methode als Scrum, gaat het om programmamanagement als SaFE, LESS of Spotify, hoort portfoliomanagement er ook bij? Is het een mindset? Maar ook: is het wel beter? Brengt het datgene wat er nodig is? En als het een antwoord is, past het altijd?

Sprekers

John Hermarij van Dhirata en Ans Oude Geerdink van IPMA-NL nemen jullie mee in hun visie. Tijdens deze Masterclass krijg je een goed beeld van de principes van Agile en LEAN en hun toegevoegde waarde voor optimaal verander/projectmanagement. Je weet na afloop dan ook wanneer je welke aanpak toepast voor het beste resultaat van je projecten.

Ledenkorting: Als IPMA-lid betaalt u slechts € 50,- in plaats van de reguliere prijs van € 215,50

Reserveer de datum (14 mei) alvast in je agenda! Meld je aan via onderstaande button.

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Computrain Utrecht
Catharijnesingel 48
Utrecht, 3511 GC
+ Google Maps

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?