Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Krachtenveld Analyse | 27 mei 2020

27 mei / 20:00 - 21:00

Breng krachtenveldanalyse naar de vloer met het krachtenveldcanvas


Voor wie  : Elke professional die meer wilt weten over krachtenveldanalyse
Spreker(s)  : Bert van der Hooft MCM
Wanneer  : Woensdag 27 mei
Hoe laat  : 20:00-21:00 uur
Waar  : Online Bijeenkomst
Opmerkingen  :
Eigen Bijdrage  : Gratis

Als veranderaar sta je voor de taak om het krachtenveld in jouw traject of project in kaart te brengen en daar op te interveniëren. Maar hoe doe je dat dan?

In deze masterclass delen we met jou de kunst van het in kaart brengen van het krachtenveld en hoe daarop te interveniëren.  We doen dat aan de hand van het krachtenveldcanvas, een instrument waarmee je houvast krijgt op de krachten voor en tegen de verandering.

We gaan daarbij voorbij het veelal oppervlakkige hanteren van wat Lewin ooit (goed) bedacht heeft, maar in de praktijk zelden naar de grond komt.  Ken je het gedachtengoed van Lewin niet? We delen dat vooraf online, zodat we in deze online masterclass hetzelfde vertrekpunt kunnen hebben.

Bert van der Hooft is verandermanager. Hij begeleidt professionals (individueel en in teams) in de ontwikkeling van de veranderkundige competenties en geeft al jaren les op diverse business schools en universiteiten. Bert heeft naast zijn achtergrond als project/programma professional een master degree in verandermanagement. Zijn passie is kennis en ervaring te delen en zelf van anderen te blijven leren.

Meer informatie en aanmelden via onderstaande button!

Gegevens

Datum:
27 mei
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorie:

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen
We zijn de site aan het aanpassen aan ons nieuwe logo en kleurstelling. Je ziet nog oude en nieuwe kleuren naast elkaar.
+ +

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?