Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Omgaan met Change Sponsors | 3 juni 2020

3 juni / 20:00 - 21:30

Ontdek instrumenten in het omgaan met Change Sponsors

Voor Wie  : Voor elke veranderaar
Spreker(s)  : Bert van der Hooft MCM
Wanneer  : Woensdag 3 juni
Hoe Laat  : 20:00-21:30 uur
Waar  : Online; je ontvangt tijdig de link naar de online vergaderplaats.
Opmerkingen :  In mei hebben we een online bijeenkomst gehouden over leiderschap. Een mooi gesprek, waarbij regelmatig het omgaan met de opdrachtgever aan bod kwam. Jullie vroegen om een vervolg!
Eigen Bijdrage  : Gratis

Als veranderaar sta je voor de taak om je te verbinden met de opdrachtgever en stel je de vraag hoe je dat nu aanpakt. Je kent al de good old stakeholders analyse, maar je wilt daar voorbij. Waar moet je dan aan denken? Hoe ontsteek je het vuur bij je Change Sponsor?

In deze masterclass willen we kennis delen over het omgaan met Change Sponsors*) om daar het gesprek over te voeren. We delen uit onze Veranderlemniscaat kennisbank:

  • Het profileren van en verbinden met Change Sponsors
  • Het ontdekken van de verwachting en het verlangen daarachter
  • Het maken van de Change Sponsor Verwachtingsconnector
  • En als we er aan toekomen: het omgaan met actuele problemen

Verder delen we een item gericht op de change sponsor zelf. En omdat verbinden wederkerig is: neem je change sponsor mee naar de bijeenkomst.

We delen in deze online bijeenkomst één of meerdere instrumenten, maar willen bovenal het gesprek met elkaar daarover voeren.

Bert van der Hooft MCM is verandermanager. Hij begeleidt professionals (individueel en in teams) in de ontwikkeling van de veranderkundige competenties en geeft al jaren les op diverse business schools en universiteiten. Bert heeft naast zijn achtergrond als project/programma professional een master degree in verandermanagement. Zijn passie is kennis en ervaring te delen en zelf van anderen te blijven leren.

Meld je direct aan via onderstaande button!

*) We gaan daarmee verder dan de ICB4 competentie V12 Belanghebbenden (ICB4:4.5.12): we zoomen in op de specifieke rol van Change Sponsor.

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
20:00 - 21:30

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen
We zijn de site aan het aanpassen aan ons nieuwe logo en kleurstelling. Je ziet nog oude en nieuwe kleuren naast elkaar.
+ +

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?