Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mens zijn in een Agile tijdperk

4 december, 2018 / 17:00 - 21:00

Hij komt er weer aan! Zet dinsdag 4 december 2018 alvast in jouw agenda vóór het Agile Experience Event bij Capgemini. Het Agile Experience Event is een initiatief van het Advantage You, de organisatie voor kennisdeling binnen Capgemini. Het event is toegankelijk voor eenieder die geïnteresseerd is in Agile Transformation.

Voor een wendbare en vernieuwend organiserende organisatie zijn mensen nodig. Mensen maken de organisaties. In teams, in contact met klanten, patiënten, burgers, in netwerken met leveranciers en vakgenoten. Overal zijn het mensen die het werk doen. Er is veel Human Doing en in het agile worden van teams en organisaties is er veel aandacht voor de structuurkant anders te organiseren (SAFe, Scrum, KanBan, governance, etc.). Hoe staat het met Human Being, met MENS ZIJN IN EEN AGILE TIJDPERK? Sinds maart 2018 werkt een learning hub, genaamd Agile On The Fly, aan de publicatie over het thema MENS ZIJN IN EEN AGILE TIJDPERK. De hub bestaat uit 12 enthousiaste onderzoekers van verschillende organisatie en werkt aan 5 sub thema’s:
– Familiegevoel – veiligheid
– Onvrijheid van relaties
– Ontstaan van flow
– Leren van ingrijpende ervaringen
– Zelfinzicht verwondering feedback
In dat onderzoek gebruiken zij diverse creatieve technieken: storytelling, tekenen, muziek, beeld/video en theater. Tijdens het Agile Experience Event delen zij – ongetwijfeld op creatieve wijzen – hun publicatie tijdens de key-note experience.

Evenals de vorige editie zal de avond gevuld zijn met workshops rondom het thema MENS ZIJN IN EEN AGILE TIJDPERK. Zelf bijdragen? Wil je bezoeken? SAVE THE DATE!

Voor meer informatie www.agileonthefly.com

Gegevens

Datum:
4 december, 2018
Tijd:
17:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://go.capgeminigroup.com/NL2018AgileEvent

Organisator

Capgemini

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account