Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Portfoliomanagement Awards 2020

5 november / 14:00 - 17:30

Portfoliomanagement Awards 2020: ben jij erbij?

Intermedius organiseert op 5 november de derde editie van de Portfoliomanagement Awards: hét kennisevent voor portfoliomanagement professionals. Tijdens het event worden portfoliomanagement professionals en teams voor hun prestaties erkend. De Awards zijn een middag voor professionals om ervaringen en best practices met elkaar te delen: netwerk met meer dan 200 vakgenoten! Een onafhankelijke jury i.c.m. het publiek bepaalt wie ‘Portfoliomanager of the Year’ en ‘Portfolioteam of the Year’ wordt.

Het thema dit jaar is: ‘In the Spotlights!’ – Positie innemen als volwaardig sparringpartner van het (hoger) management.
Centraal staat de wijze waarop portfoliomanagement positie kan innemen om de strategie en de uitvoering continu aan elkaar te verbinden. Hoe portfoliomanagement een centrale rol kan vervullen om de informatiebehoefte (ten behoeve van besluitvorming vanuit het management) en de informatievoorziening (vanuit de scrum- dan wel projectteams) bij elkaar te brengen. Hoe portfoliomanagement de facilitator kan zijn om de dialoog te voeren bij de prioritering en besluitvorming. Kortom hoe zorg je dat je ‘in the spotlights’ staat (of al de eerste stappen zet) als sparringpartner voor het (hoger) management?

Kandidaten

Er zijn weer ontzettend veel interessante kandidaten aanwezig, waaronder: VGZ, LUMC, Stedin, HEMA, NS, Vattenfall, Raad voor de Kinderbescherming, Gemeente Hilversum, RH Marine Group, Gemeente ’s Hertogenbosch. De winnaars van vorig jaar waren Royal Schiphol Group (Award Portfolioteam of the Year) en Benno Tieke van Philips Healthcare (Award Portfoliomanager of the Year).

Afbeelding: winnaars 2019 (Royal Schiphol Group, Benno Tieke van Philips Healthcare)

Het programma

– Inloop vanaf 14 uur
– Welkom en key note spreker Janet Poot
– In gesprek met C-level
– Presentatie kandidaten Awards
– Prijsuitreiking
– Afsluiting en borrel rond 17.30 uur

De jury bestaat dit jaar uit:

Wil jij inspiratie opdoen op basis van best practices? Meld je dan gratis aan via onderstaande button!

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
14:00 - 17:30
Evenement Tags:
,
Website:
https://portfoliomanagementawards.nl/

Locatie

Inn Style
Herenweg 55
Maarssen, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 760 8000
Website:
https://www.innstyle.nl/

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account