Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Projectmanagement Parade 2016: maak jij het verschil?

19 april, 2016

Op 19 april 2016 vindt de 12e editie plaats van de Projectmanagement Parade! Registreer nu en krijg €50,-  korting.

Projectmanagement Parade 2016 – maak jij het verschil?

pmparade-afbeelding

Dit jaar biedt de 12e editie van de Projectmanagement Parade op 19 april een inspirerende mix van internationale keynotes, actuele best practices, inspirerende expertsessies, uitdagende interactieve workshops, serious games en meer. Van binnen én buiten het vakgebied. Met meer dan 40 sessies staan we stil bij de eisen die aan de projectmanager van de (nabije) toekomst gesteld worden. Daarbij gaat bijzondere aandacht uit naar ‘Betere projecten voor een betere wereld’ en de onderscheidende rol van de projectmanager. U gaat niet alleen luisteren maar ook aan de slag!

Inspirerende keynotes
Keynotes dit jaar zijn Jan Rotmans, Hoogleraar Transitiekunde en autoriteit op het gebied van transities en duurzaamheid, en Prof. Dr. Margriet Sitskoorn, Hoogleraar Klinische Neuropsychologie. Laat u inspireren door dhr. Rotmans om tijdens deze overgangsperiode van snelle veranderingen de juiste keuzes te maken en dit te vertalen in een bedrijfsstrategie. En ervaar de interactieve presentatie van Margriet Sitskoorn, die u verrassende inzichten zal verschaffen en u zullen inspireren tot gebruik in de praktijk, doorzetten van verandering en het verder ontplooien en ontwikkelen van wijsheid om zo zelf het verschil te maken.

De diepte in
In de diverse tracks gaat u, naargelang uw interesse en vakgebied, verder de diepte in. Best Practices van o.a. Nuon, Medair, NS IT, Royal HaskoningDHV, ASML, TNO en ING worden gedeeld. Experts delen hun kennis en ervaringen op thema’s als creatief veranderen, nieuwe tijds projectmanagement en duurzaam opleiden. Verder kunt u ook de wetenschappelijke kant van het vakgebied onderzoeken in de track DNRG: Onderzoek & Project Management en specifieke bijdragen volgen over PMO in de track PMO – Duurzaam PM. Wat de waarde van games en simulaties is voor u als projectmanager leert u spelenderwijs in de stream Serious Games. De IPMA interessegroepen zijn net zoals vorig jaar terug te vinden in het Open Theater op de expositie.

Voor specifieke vragen, tips en demonstraties kunt u terecht op de informatiemarkt.

Datum en locatie
De Projectmanagement Parade vindt plaats op dinsdag 19 april in het NBC te Nieuwegein.

Inschrijven met € 50,- korting
Met de code IPMA-5016 ontvangt u een korting van € 50,-. Leden van IPMA Nederland betalen dan slechts € 195,- excl. BTW per persoon.  Niet-leden betalen € 295,- excl. BTW per persoon.

Inschrijven kan via deze link.

Houdt de website www.projectmanagementparade.nl, facebook en twitter in de gaten voor de allerlaatste ontwikkelingen en het programma.

 

 

De Projectmanagement Parade is al meer dan 10 jaar lang hét evenement voor de PM community in Nederland. Met een breed spectrum aan relevante ontwikkelingen, uitdagingen en best practices waarbij het accent ligt op: van, voor en door de Project Professional.

Gegevens

Datum:
19 april, 2016

Locatie

Missie en visie

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account