Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

PGM Community – Workshop Canvas Omgevingsmanagement

3 mei, 2018 / 18:00 - 21:00

€17,50

De kranten staan er iedere dag vol mee: groeiend wantrouwen in instituties, overheden en allerlei bewegingen van onderop. En dat in combinatie met een steeds verdergaande gedigitaliseerde samenleving en de zogenaamde false facts. Kun je dan nog überhaupt iets bereiken met omgevingsmanagement bij programma’s en hoe doe je dat?

Canvas OmgevingsmanagementRoelof Benthem heeft samen met Johanneke de Lint, en Thijs Kraassenberg in hun nieuwe boek uitgewerkt op welke manier professioneel omgevingsmanagement vorm zou moeten krijgen. En zij hebben daarbij een instrument ontwikkeld dat hierbij kan helpen: het Canvas Omgevingsmanagement.

Het Canvas Omgevingsmanagement biedt een structuur aan om met elkaar gesprek aan te gaan over de inrichting van een omgevingsproces dat recht doet aan het betreffende project en/of programma en de belangen van de relevante stakeholders.

Roelof Benthem

Op 3 mei wil Roelof de uitgangspunten van omgevingsmanagement met jullie delen en het gebruik van het Canvas. Ook wil hij graag met programmamanagers verkennen in hoeverre dit instrument bruikbaar is voor programma’s in de praktijk. Wat is de plek van omgevingsmanagement bij een programma, wanneer werk je met het Canvas Omgevingsmanagement en wanneer niet?

Aanmelden? Dit kan via deze link.

Gegevens

Datum:
3 mei, 2018
Tijd:
18:00 - 21:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:

Locatie

Twynstra Gudde
Stationsstraat 1
Amersfoort., Utrecht Nederland
+ Google Maps

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2019 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account