Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Young Crew Workshop: Stakeholdermanagement bij veranderingen

14 juni, 2018 / 18:00 - 21:15

€15

Hoe betrek je medewerkers bij organisatieverandering? Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op? Met andere woorden: hoe manage je stakeholders zodanig dat iedereen tevreden is met de oplossing? In de workshop ‘tactisch stakeholdermanagement bij verandering’ op 14 juni leert Hajati Wieferink (HWP Consulting) de deelnemers beter te communiceren met hun stakeholders, door gedrag te herkennen én te begrijpen.

Drijfveren en denkpatronen

In deze workshop geeft Hajati een introductie in het tactisch werken met de ‘Spiral Dynamics’ mindsets van Graves:

Graves was een collega van Maslow en hij heeft op basis van sociaal maatschappelijk onderzoek naar overlevingsprofielen een aantal ‘denkramen’ in kaart gebracht. Deze denkramen van mensen zijn goed herkenbaar in keuzes die mensen maken, in houding en gedrag en manieren van samenwerking, communiceren, probleemoplossen et cetera.

Het werk van Graves wordt veel gebruikt in politieke situaties, onder andere door Nelson Mandela die een team van Graves naar Zuid-Afrika heeft gehaald om hem te helpen bij de aanpak van de herinrichting van Zuid-Afrika. Ook Obama maakte bij het communiceren met verschillende belangengroepen gebruik van deze denkramen.

Doelstelling

In de workshop leer je naar elkaars denkraam kijken om elkaars houding, uitspraken, weerstand of juist enthousiasme makkelijker te kunnen plaatsen. Het ‘zien’ van elkaars denkraam is een praktisch handvat voor verbindend communiceren. Tijdens de workshop leer je denkramen te herkennen en kruip je onder andere zelf in de huid van het denkraam dat je de meest allergische reactie geeft.

Je krijgt praktische handvatten om met behulp van communicatie en bewuste aanpak aan te sluiten bij stakeholders die je graag ‘in de goede richting’ wilt laten bewegen. Het laat je anders kijken naar weerstand en naar je eigen vermogen tot invloed zonder macht.

Hajati Wieferink

Hajati is gecertificeerd trainer en coach en werkt behalve met Spiral Dynamics o.a. met Systemisch Werken (opstellingen), Transactionele Analyse, NLP en Cultuurdimensies van Hofstede. Ze studeerde in 1994 af aan de RUG, Communicatie in Organisaties en is gespecialiseerd in het werken met organisatie-energie, het omgaan met ‘macht en invloed’ en ‘politiek in organisaties’.

Belangrijkste informatie:

  • Wanneer: donderdag 14 juni 18.00 – 21.15 uur
  • Waar: House of Watt, James Wattstraat 73, Amsterdam
  • Voor wie: projectprofessionals en studenten t/m 35 jaar met interesse in verandermanagement
  • Prijs: gratis voor leden van IPMA-NL, €15 voor niet-leden. Inclusief diner.

Zorg dat je erbij bent!

Klik op de knop hieronder om jouw ticket te kopen. Wees er snel bij, vol = vol!

Deze workshop wordt georganiseerd door IPMA Young Crew en is bedoeld voor projectprofessionals en -studenten t/m 35 jaar.

Waarom moet ik betalen?

Voor deze workshop wordt een bijdrage gevraagd om de kosten van het evenement (locatie, eten, spreker) te dekken. IPMA Young Crew probeert kosteloos evenementen aan haar leden te bieden, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Daarom is het voor dit evenement nodig om een ticket te kopen.

Leden van IPMA-NL kunnen gratis naar dit evenement. Lees hier meer over de voordelen van een IPMA-NL lidmaatschap.

Gegevens

Datum:
14 juni, 2018
Tijd:
18:00 - 21:15
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Young Crew
E-mail:
youngcrew@ipma.nl
Website:
https://ipma.nl/youngcrew/

Locatie

House of Watt
James Wattstraat 73
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2019 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account