Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een vogelvlucht over de meest gebruikte Agile methodes CANCELLED / ONDER HERINPLANNING

woensdag 23 november 2022 / 16:30-21:15

Gratis

Wat zijn de belangrijkste Agile methodes en waarin verschillen ze? In deze sessie krijg je een goed beeld van de meest gebruikte Agile methodes. Op een aantal daarvan gaan we dieper in.

“Agile”-werken wordt in het bedrijfsleven steeds vaker ingezet. Projectmanagement professionals krijgen hier in meer of mindere mate mee te maken. Inzicht in en (basis)kennis van de achtergrond en verschillende facetten van agile zijn daarom ook voor hen waardevol.

Op deze avond geven we jou een inkijkje in het agile gedachtengoed (of frissen we je geheugen hierover op) en geven we een overzicht van de verschillende agile methodes. We verzorgen in meerdere deelsessies een verdieping (deep dive) op veelgebruikte methodes.  Daarbij is volop ruimte voor vragen uit jullie werkpraktijk.

Onderwerpen

  • Agile mindset & agile vogelvlucht (Scrum, Kanban, Devops, SAFe, Spotify, Agile PM)
  • Deep dive in enkele van deze methoden.

Programma:

  • 16:30 – 17:00 inloop
  • 17:00 – 21:00 programma
  • 21:00 – 21:15 borrel & evaluatie
Voor : Projectprofessionals
Spreker(s) : Wouter Pullen en Jan van den Brink
Waar : Cegeka Consulting Services. Louis Braillelaan 100, Zoetermeer.
Opmerkingen : Voor een maaltijd en een drankje wordt gezorgd!
Bijdrage : Gratis

Wouter Pullen: Als praktisch ingestelde agile expert haal ik mijn energie uit het continue streven naar verbetering op zowel product als procesvlak binnen organisaties. Door mijn kennis op agile gebied én ruime ervaring met het werken in een IT-omgeving in te zetten probeer ik zoveel mogelijk waarde voor en met opdrachtgevers te genereren. Door transparant te zijn in denken en doen help ik alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Naast mijn inzet bij opdrachtgevers vind ik het leuk om mijn kennis te delen en te leren van ervaringen van anderen.

Jan van den Brink:

Als agile en devops coach geloof ik in de kracht van mensen om samen tot resultaten te komen. Ik draag in organisaties en teams graag bij aan doelgerichtheid, autonomie en (persoonlijke) ontwikkeling. Concreet doe ik dat al ruim 20 jaar door medewerkers en teams te coachen, trainingen te geven en te adviseren over organisatieverandering. Daarnaast vind ik het leuk mijn kennis over agile en devops te delen zoals in deze agile Vogelvlucht bijeenkomst.  Ik zie ernaar uit jullie daar te ontmoeten.

Gegevens

Datum:
woensdag 23 november 2022
Tijd:
16:30-21:15
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Cegeka Consulting Services. Louis Braillelaan 100, Zoetermeer
Louis Braillelaan 100
Zoetermeer, 2719 EK Nederland
Telefoon
+31 797 47 00 20
Bekijk de site van Locatie

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?