Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proeverij: Effectief veranderen vanuit persoonlijke drijfveren

donderdag 26 januari 2023 / 12:00-13:00

Gratis

Je ervaart het effect van het delen van persoonlijke drijfveren. Daar zit ieders motivatie om voor de verandering te gaan.

Als professional ga je voor positief en duurzaam resultaat. Je weet dat de plannen goed op papier zetten niet voldoende is voor een geslaagde transitie en/of transformatie. Je wilt niet te ver voor de troepen uitlopen, sleuren en doorduwen. Het liefst werk je met gemotiveerde, gedreven medewerkers die er zelf voor gaan. Maar hoe krijg je dat dan voor elkaar?

De crux is te leren hoe mensen echt mee te nemen in een verandering door ze te horen, te zien en te erkennen. Dat betekent dat ze het niet alleen nodig hebben om goed uitgelegd te krijgen wat de bedoeling is van de verandering, maar dat ze ook de mogelijkheid krijgen om zich daar persoonlijk aan te verbinden. Die persoonlijke verbinding komt tot stand door met elkaar uit te wisselen wat jullie echt belangrijk vinden.

In de “IPMA Premium Mastercourse Effectief Veranderen vanuit Persoonlijke Drijfveren” leer je hoe mensen zélf voor de verandering gaan en met meer autonomie, motivatie en plezier veranderen en werken. Bovendien levert het meer resultaat op. Deze lunchsessie is een kort en krachtig voorproefje van de Mastercourse, en is ook op zichzelf staand te volgen.

Voor : Verander- en projectmanagers
Spreker(s) : Sandra de Haan-Morlog
Waar : Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina; die vind je op je Dashboard op connect.ipma.nl.
Opmerkingen : Je proeft hier van de gelijknamige IPMA Premium Masterclass die in februari start.
Bijdrage : Gratis

Sandra de Haan haar passie is dat de mensen woorden gaan geven aan wat de verandering er echt toe doet voor ze. Uniek aan haar aanpak is dat de persoonlijke verhalen van iedere medewerker sámen de kern vormen voor die ene boodschap: hier staan wij gezamenlijk voor. Sandra is oprichter van de Vertelschool Rotterdam. Een trainingsbureau voor persoonlijke storytelling op het werk. Dat doen ze door middel van een eigen trainingsprogramma, gebaseerd op de theorie van de Golden Circle van Simon Sinek en de technieken van storytelling. Daarnaast is Sandra lid van het IPMA-NL bestuur.

Gegevens

Datum:
donderdag 26 januari 2023
Tijd:
12:00-13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?