Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NEN NPR ‘inzicht in resultaten agile softwareontwikkeling”

dinsdag 17 januari 2023 / 14:30-16:30

Gratis

Verken en bouw mee aan een  goede, genormeerde methode om de resultaten van agile softwareontwikkeling vast te stellen, objectief te beoordelen en te helpen verbeteren.

Heb je de VAKdagsessie van Richard Sweer “Contracteren op basis van geleverde business functionaliteit in plaats van bestede uren!” gemist? Dan is dit je herkansing.


Agile softwareontwikkeling is populairder dan ooit. Bij agile softwareontwikkeling leveren agile teams periodiek kleinere softwareonderdelen op en is tussentijdse bijsturing eenvoudig. Zo voorkom je zoveel mogelijk dat na afronding van de te bouwen functionaliteit het resultaat niet voldoet aan de wensen en vereisten van belanghebbenden (zoals gebruikers en de opdrachtgever). Tot dusver ontbrak een goede, genormeerde methode om de resultaten van agile softwareontwikkeling vast te stellen, objectief te beoordelen en te verbeteren.

Er is een cijfermatige onderbouwing van de belangrijkste aspecten van agile softwareontwikkeling nodig om inzicht te verkrijgen en (bij) te sturen waar dat noodzakelijk is. NEN organiseert op 17 januari 2023 een informatiebijeenkomst waarin meer over deze ontwikkeling wordt verteld. Deelname is bij voorkeur fysiek, maar voor deelnemers die fysiek niet aanwezig kunnen zijn, is er de mogelijkheid om online deel te nemen. Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan deze NEN bijeenkomst.

NEN: Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut.
NPR: De afkorting NPR staat voor Nederlandse Praktijk Richtlijn en is een aanvulling op diverse normeringen. In deze aanvulling wordt de praktische uitwerking van een norm benoemd.

Voor : Elke projectprofessional die de zwakke plek in agile softwareontwikkeling wil verbeteren met een goede genormeerde methode.
Spreker(s) : Richard Sweer en Inge Piek
Waar : Face2Face bij de NEN in Delft en Online.
Opmerkingen : Voor iedereen die de IPMA VAKdag sessie van Richard Sweer gemist heeft. Aanmelden bij de NEN.
Bijdrage : Gratis

Gegevens

Datum:
dinsdag 17 januari 2023
Tijd:
14:30-16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://npr-agile-softwareontwikkeling.nen-evenementen.nl/

Locatie

NEN
Vlinderweg 6
Delft, 2623 AX Nederland
+ Google Maps

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?