Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Omgaan met Communities met de Kenniskrakeling

maandag 21 november 2022 / 20:00-21:30

Gratis

Leer in deze bijeenkomst het instrument kennen dat je helpt om Communities te helpen ontwikkelen.

Als professional sta je voor de taak om kennis te creëren, te delen en uit te dragen. Dat is in een professionele organisatie geen gemakkelijke taak. Zo sta je voor de vraag hoe in een community of practice mensen te binden en te boeien. En…..wat zijn de do and don’ts? Laat staan dat je helpende hand de smorende hand wordt?

In deze interactieve sessie pakken we dat vraagstuk op aan de hand van de KennisKrakeling. Een model wat al meer dan 14 jaar gebruikt wordt in het ontwikkelen van communities of practice. Het model heeft haar waarde bewezen in organisaties, op hogescholen en universiteiten en niet in het minst in de Management of Change community die nu al 15 jaar bestaat met de principes uit de kenniskrakeling. Deze principes liggen ook achter het modereren van de IPMA community.

Voor : Voor eenieder die beter wil omgaan met communities en er (voor zichzelf en de organisatie) meer rendement uit wil halen.
Spreker(s) : Bert van der Hooft MCM
Waar : Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina; die vind je op je Dashboard op connect.ipma.nl.
Opmerkingen :
Bijdrage : Gratis

Bert van der Hooft MCM is naast verandermanager ook kennisactivist. Hij begeleidt professionals (individueel en in teams) in de ontwikkeling van de veranderkundige competenties en geeft al jaren les op diverse business schools en universiteiten. Bert heeft naast zijn achtergrond als project/programma professional een master degree in verandermanagement. Zijn passie is kennis en ervaring te delen en zelf van anderen te blijven leren. Afgelopen jaar heeft Bert in het NS Center of Excellence projectmanagement hier drie workshops aan besteed. Momenteel is Bert ook Knowledge Lead bij IPMA NL.

Gegevens

Datum:
maandag 21 november 2022
Tijd:
20:00-21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Online bijeenkomst
Zoom

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?