Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Minder stress, meer energie’

dinsdag 6 september 2022 / 19:30-21:00

Gratis

Ervaar de meest krachtige tool om je stress en energie effectief te managen.

Wil jij (nog) slimmer, wijzer en energieker worden? Zodat je met minder effort komt tot slimmere oplossingen voor ingewikkelde issues?  Met als lekkere bijvangst: meer focus, minder negatieve stress, meer werkgeluk.

Maak dan kennis met de meest krachtige tool om jouw stress- en energieniveau te beïnvloeden, nl. je neurale systeem. Dit systeem geeft namelijk kleuring en betekenis aan alle ervaringen in je leven en werk. Doorleefde kennis ervan maakt dat je tijdig en bewust signaleert waar stress opkomt. Zodat je er adequaat grip op krijgt. Wat vervolgens directe invloed heeft op je hoeveelheid beschikbare energie op je werkdag. En is dat niet waar een ieder op uit is, energiek en fris je werkdag afsluiten, met meer energie vertrekken dan dat je gekomen bent.

In deze workshop gaan we in op de werking van je neurale systeem. En het benutten van lichaamsintelligentie. Het lichaam signaleert tenslotte veel eerder als de ratio. Daarnaar leren luisteren geeft je de meest krachtige tool in handen om gefocust, kalmen verbonden je dag te blijven leiden. Juist als de druk op presteren toeneemt.

Voor : Elke Professional.
Spreker(s) : Diana van Donselaar
Waar : Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina; die vind je op je Dashboard op connect.ipma.nl.
Opmerkingen : Herhaling van Workshop ‘Bottom-up stress- en energiemanagement’ van donderdag 30 juni. Volg de aanmeldknop rechts om op connect.ipma.nl je aan te melden.
Bijdrage : Gratis!

Sinds 1998 coacht en traint Diana teams en individuen binnen diverse organisaties in hun groei en ontwikkeling. Hiermee verenigt ze passie, hobby en werk. Diana gaat voor impact maken, daar waar het er het meest toe doet. Via de weg van moeiteloos leren vanuit plezier en intrinsiek verlangen. Meer bereiken door minder te doen. Complexe verandermethodes overboord, terug naar de kracht van eenvoud. Ze staat voor voor een verfrissende, simpele en krachtige aanpak. Die vindt ze door oeroude wijsheid tradities en actuele verandermodellen te mixen.

Ze gelooft dat alle wijsheid al in iedereen zit. Om die wijsheid te ontsluiten is verstillen en vertragen nodig. Alleen dan kun je echt luisteren, naar jezelf, naar anderen, naar wat er echt toe doet. Dit verbindt en verruimt (perspectief). Wat vervolgens de weg vrijmaakt voor versimpelen (de essentie pakken) en van daaruit vermeerderen (in impact).

Diana is verbonden aan Wijs in Bedrijf.

Gegevens

Datum:
dinsdag 6 september 2022
Tijd:
19:30-21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Online bijeenkomst
Zoom

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?